EtusivuYleinenRakastu näihin New Yorkin osavaltion vesiputouksiin tänä syksynä

Syksy on erityisen kaunista aikaa New Yorkin osavaltiossa, kun lehdet vaihtavat väriään ja luonto valmistautuu talven tuloon. Yksi upeimmista nähtävyyksistä tähän vuodenaikaan ovat ehdottomasti osavaltion lukuisat vesiputoukset. Tässä blogikirjoituksessa esittelemme joitakin upeimpia vesiputouksia, joihin voit rakastua tänä syksynä.

Letchworth State Park

Letchworth State Park, joka tunnetaan myös nimellä ”Grand Canyon of the East”, tarjoaa vierailijoilleen upeita vesiputouksia sekä upeita maisemia. Parkissa sijaitsee kolme päävesiputousta – Upper Falls, Middle Falls ja Lower Falls – jotka ovat kaikki vaikuttavia nähtävyyksiä. Erityisesti syksyllä, kun lehdet ovat värikkäimmillään, on näkymä vesiputouksille henkeäsalpaava.

Niagara Falls

Niagara Falls on yksi maailman tunnetuimmista vesiputouksista, ja sen näkeminen ei koskaan lakkaa ihastuttamasta. New Yorkin puolella sijaitseva American Falls ja Bridal Veil Falls tarjoavat upeat näkymät, ja niiden vieressä sijaitseva Goat Island on täydellinen paikka ihailla putouksia. Syksyllä vesiputousten ympärillä olevat puut värjäytyvät upeisiin syksyisiin sävyihin, mikä tekee näkymästä entistäkin vaikuttavamman.

Taughannock Falls State Park

Taughannock Falls State Park sijaitsee Ithacan kaupungin lähellä ja tarjoaa vierailijoilleen upean vesiputouksen sekä monia muita ulkoilumahdollisuuksia. Taughannock Falls on yksi itärannikon korkeimmista putouksista, ja sen korkeus on peräti 215 jalkaa. Syksyllä puiden väriloisto tekee tästä paikasta entistäkin lumoavamman.

Kaaterskill Falls

Kaaterskill Falls on yksi Catskill-vuoriston tunnetuimmista vesiputouksista, ja se on myös yksi vanhimmista turistinähtävyyksistä Yhdysvalloissa. Putouksen ylä- ja alaosat ovat yhteensä noin 260 jalkaa korkeita, ja erityisesti syksyllä näkymä on lumoava. Kaaterskill Fallsin lähistöllä on myös monia vaellusreittejä, jotka tarjoavat upeita maisemia ja hyviä ulkoilumahdollisuuksia.

Buttermilk Falls State Park

Buttermilk Falls State Park sijaitsee Ithacassa ja tarjoaa vierailijoilleen upean vesiputouksen sekä monia muita aktiviteetteja. Putouksen korkeus on noin 165 jalkaa, ja se on erityisen vaikuttava sateiden jälkeen, kun vesi virtaa voimakkaasti. Syksyllä parkin puut värjäytyvät kauniisiin syksyisiin sävyihin, ja patikointireitit tarjoavat upeita näkymiä ympäröivään luontoon.

Syksy on loistava aika vierailla New Yorkin osavaltion vesiputouksissa, kun luonto on kauneimmillaan ja vesiputoukset virtaavat voimakkaasti. Oli valintasi sitten valtava Niagara Falls tai viehättävä Taughannock Falls, nämä vesiputoukset tulevat varmasti hurmaamaan sinut tänä syksynä. Muista ottaa mukaasi kamera ja nauttia upeista näkymistä – rakastut varmasti näihin upeisiin luonnonihmeisiin!

Artikkelin aiheeseen liittyviä linkkejä

– [Letchworth State Park](https://parks.ny.gov/parks/letchworth/details.aspx): Letchworth State Park on tunnettu ”itäisen Niagara Falls” – vesiputouksistaan ja upeista rotkoistaan, joista aukeaa henkeäsalpaavia näkymiä.
– [Watkins Glen State Park](https://parks.ny.gov/parks/watkinsglen/details.aspx): Watkins Glen State Parkin vesiputoukset ja rotkot tarjoavat kävijöille lumoavia maisemia ja mahdollisuuden tutustua alueen upeaan luontoon.
– [Taughannock Falls State Park](https://parks.ny.gov/parks/taughannockfalls/details.aspx): Taughannock Falls State Parkissa sijaitseva Taughannock Falls on yksi itärannikon korkeimmista vesiputouksista ja ehdottomasti näkemisen arvoinen luonnonihme.


Kommentit

Rakastu näihin New Yorkin osavaltion vesiputouksiin tänä syksynä — Ei kommentteja

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>