EtusivuYleinenParhaat uimapaikat New Yorkin osavaltiossa

Kesä on täällä ja lämpötilat New Yorkin osavaltiossa nousevat korkealle. Mikä olisikaan parempi tapa viettää aurinkoisia päiviä kuin pulikoimalla raikkaassa vedessä? New Yorkin osavaltio tarjoaa lukuisia uimarantoja ja uima-altaita, joissa voi viettää rentouttavia hetkiä ja virkistäytyä kuumina päivinä. Tässä artikkelissa esittelemme muutamia parhaita uimapaikkoja New Yorkin osavaltiossa, jotka ovat ehdottomasti vierailun arvoisia.

Long Beach, Long Island

Long Beach on suosittu uimaranta Long Islandilla, noin tunnin ajomatkan päässä New York Citystä. Täällä voi nauttia hienosta hiekasta, auringosta ja virkistävästä merivedestä. Long Beachillä on myös monia ravintoloita ja kauppoja, joten päivä uimarannalla voi helposti venyä pidemmäksikin. Lisäksi Long Beachille pääsee helposti junalla, joten se on suosittu retkikohde myös kaupungissa asuville.

Jones Beach State Park, Long Island

Toinen suosittu uimaranta Long Islandilla on Jones Beach State Park, joka sijaitsee noin tunnin matkan päässä New York Citystä. Jones Beach tarjoaa upeita hiekkarantoja, hyviä aallokkoja surffaajille ja monipuoliset palvelut koko perheelle. Täällä voi myös vuokrata aurinkotuoleja ja -varjoja sekä pelata rantalentopalloa. Jones Beach on ihanteellinen paikka viettää rentouttavaa päivää auringonpaisteessa.

Lake Placid, Adirondack Mountains

Jos kaipaat hieman viileämpää uimapaikkaa, suuntaa Lake Placidiin Adirondack Mountainsille. Tämä kaunis järvi tarjoaa upeita maisemia ja rauhallista ympäristöä uimiseen. Lake Placidilla on myös monia mahdollisuuksia vesiharrastuksiin, kuten melontaan ja kalastukseen. Lisäksi alueella on paljon muita aktiviteetteja, kuten patikointia ja pyöräilyä, joten voit viettää koko päivän ulkoillen ja nauttien luonnosta.

Niagara Falls State Park

Niagara Falls on yksi maailman tunnetuimmista vesiputouksista ja se sijaitsee New Yorkin osavaltion pohjoisosassa. Niagara Falls State Park tarjoaa upeat näkymät vesiputouksille ja mahdollisuuden uida Niagara-joessa. Vaikka uiminen itse vesiputouksissa ei ole sallittua, voit nauttia virkistävästä uinnista joen rannalla ja ihailla samalla upeita näkymiä vesiputouksille.

Rockaway Beach, Queens

Rockaway Beach on suosittu uimaranta Queensissa, noin tunnin metromatkan päässä Manhattanilta. Tämä pitkä hiekkaranta tarjoaa upeat näkymät Atlantin valtamerelle ja runsaasti tilaa auringonpalvontaan ja rantapeleihin. Rockaway Beachilla on myös paljon ravintoloita ja kauppoja, joten voit helposti viettää koko päivän täällä.

Fire Island, Long Island

Fire Island on pieni saari Long Islandin rannikolla, joka tunnetaan upeista hiekkarannoistaan ja rentouttavasta ilmapiiristään. Saarelta löytyy useita erilaisia rantoja, joista jokainen tarjoaa omanlaisensa uimakokemuksen. Fire Islandilla ei ole moottoriajoneuvoja, joten voit nauttia rauhallisesta ympäristöstä ja upeista maisemista.

Coney Island Beach, Brooklyn

Coney Island Beach on todellinen klassikko New Yorkissa. Tämä legendaarinen uimaranta Brooklynissä tarjoaa hiekkarantoja, laiturielämää ja lukuisia huvipuistolaitteita. Coney Islandilla voit uida meressä, nauttia auringosta hiekkarannalla ja käydä vaikka pyörähtämässä legendaarisen Luna Parkin huvipuistossa. Coney Island on täydellinen paikka viettää hauska päivä koko perheen kanssa.

New Yorkin osavaltio tarjoaa monipuolisia uimapaikkoja kaikenlaisille uimareille. Olit sitten rannanrakastaja, luonnonystävä tai seikkailijasiel…

Artikkelin aiheeseen liittyviä linkkejä

Jones Beach State Park – Jones Beach State Park sijaitsee Long Islandilla ja tarjoaa kävijöilleen upean hiekkarannan, uima-altaita, piknik-alueita ja muita virkistysmahdollisuuksia.

Rockaway Beach – Rockaway Beach Queensissa on suosittu uimaranta, joka houkuttelee paikallisia ja turisteja nauttimaan aalloista ja auringosta.

Lake George Beach – Lake George tarjoaa upeat maisemat Adirondack-vuorilla taustalla ja mahdollisuuden uida kirkkaissa järvivesissä.

Jacobsburg State Park – Jacobsburg State Parkissa voit nauttia rauhallisesta uimisesta luonnon keskellä ja tutkia alueen monipuolista luontoa.


Kommentit

Parhaat uimapaikat New Yorkin osavaltiossa — Ei kommentteja

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>