EtusivuYleinenParhaat asiat tehdä lokakuussa New Yorkin osavaltiossa

Lokakuu on ihanteellinen aika vierailla New Yorkin osavaltiossa. Sää on usein viileämpi, mutta ei vielä liian kylmä, ja kauniit syksyiset värit tekevät maisemista upeita. Jos suunnittelet matkaa New Yorkiin lokakuussa, tässä muutamia vinkkejä parhaisiin aktiviteetteihin:

1. Leaf peeping: New Yorkin osavaltio tunnetaan upeista syksyisistä maisemistaan, ja lokakuu on paras aika nähdä kuinka lehdet vaihtavat väriä. Voit lähteä ajelulle Hudson Valleyyn tai Catskill Mountainsille ja ihastella luonnon kauneutta.

2. Käynti omena sadolla: Lokakuu on omenasadon aikaa, ja New Yorkin osavaltio tunnetaan herkullisista omenoistaan. Voit vierailla jollakin omenatilalla, poimia omat omenasi ja maistella paikallisia herkkuja kuten omenapiirakkaa ja omenasiideriä.

3. Kävely Central Parkissa: Central Park on upea paikka milloin tahansa vuodesta, mutta erityisesti syksyllä, kun lehdet vaihtavat väriä. Voit kävellä puistossa, nauttia kauniista maisemista ja rentoutua luonnon keskellä.

4. Osallistuminen Halloween tapahtumiin: Lokakuussa monet kaupungit ja kaupunginosat järjestävät Halloween tapahtumia, kuten paraateja ja juhlia. Voit pukeutua naamiaisasuihin ja osallistua hauskanpitoon paikallisten kanssa.

5. Viinien ja juustojen maistelu: Voit vierailla jollakin New Yorkin viinitilalla ja maistella paikallisia viinejä ja juustoja. Voit osallistua viininmaistelukierrokselle ja oppia lisää alueen viininvalmistuksesta.

6. Vierailu historiallisissa kohteissa: New Yorkin osavaltio on täynnä historiallisia kohteita, kuten vanhoja kartanoita, linnoja ja museoita. Voit vierailla esimerkiksi Sleepy Hollowissa ja oppia lisää alueen historiaa ja legendoja.

7. Päiväretki New Yorkin kaupunkiin: Vaikka New Yorkin osavaltio tarjoaa paljon aktiviteetteja, kannattaa myös varata aikaa päiväreissulle New Yorkin kaupunkiin. Voit käydä Times Squarella, Empire State Buildingillä ja muilla kuuluisilla maamerkeillä.

8. Ostosten tekeminen syksyisillä markkinoilla: Lokakuussa monet kaupungit järjestävät syksyisiä markkinoita, joilta voit ostaa paikallisia käsitöitä, elintarvikkeita ja muita tuotteita. Voit viettää päivän ostoksilla ja tutustua alueen tarjontaan.

Kaiken kaikkiaan lokakuu on upea aika vierailla New Yorkin osavaltiossa. Voit nauttia kauniista syksyisistä maisemista, maistella paikallisia herkkuja, osallistua tapahtumiin ja tutustua alueen historiaan. Muista varata aikaa myös rentoutumiselle ja nauttimiselle – syksy New Yorkissa on taianomaista aikaa!

Artikkelin aiheeseen liittyviä linkkejä

Parhaat aktiviteetit New Yorkissa tällä viikolla: Time Out New Yorkin kokoama lista viikon parhaista tapahtumista ja aktiviteeteista kaupungissa. Täältä löydät vinkkejä kulttuuritapahtumiin, ravintoloihin, konsertteihin ja paljon muuhun.

Conrad New Yorkin tapahtumakalenteri: Hotelli Conrad New Yorkin tapahtumakalenterista voit löytää erilaisia tapahtumia ja aktiviteetteja, kuten cocktail-iltoja, live-musiikkia, taide-esittelyitä ja paljon muuta. Kalenteria päivitetään säännöllisesti, joten kannattaa tarkistaa se ennen matkaa.

NYCgo – asioita tehtävänä New Yorkissa: Virallinen NYCgo-sivusto tarjoaa laajan valikoiman aktiviteetteja ja nähtävyyksiä New Yorkissa. Sivustolta löydät tietoa esimerkiksi näyttelyistä, retkistä, ostosmahdollisuuksista ja ruokapaikoista. Täältä voit suunnitella päiväohjelman helposti ja löytää uusia kiinnostavia paikkoja kaupungissa.


Kommentit

Parhaat asiat tehdä lokakuussa New Yorkin osavaltiossa — Ei kommentteja

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>