EtusivuYleinennew-york-towns-that-go-all-out-for-the-holidays

New York kaupunki on tunnettu maailmanlaajuisesti monista asioista, mutta yksi asia, josta se erottuu erityisen hyvin, on sen juhlahenki ja koristeellisuus joulun aikaan. Kaikki viiden kauppakiinteistönsä ajatellaan olevan suosittuja, mutta jotkut kaupungit todella menevät kaikkien jouluvalmisteiden kanssa kaikkien aikojen parhaaksi. Tässä artikkelissa esittelemme joitain New Yorkin kaupunkeja, jotka todella panostavat kaiken jouluun.

1. Dyker Heights, Brooklyn
Dyker Heights, Brooklyn, on kuuluisa siitä, että sen asukkaat koristelevat kodinsa ja puistot kaiken kokoisilla jouluvaloilla ja koristeilla. Joka vuosi tuhannet ihmiset matkaavat Dyker Heightsiin vain ihailemaan naapuruston huikeita koristeluja. Kaupungin asukkaat kilpailevat vuosittain siitä, kuka voi tehdä näyttävimmän ja ylitsevuotavimman joulunäyttelyn, ja lopputulos on todella hämmästyttävä. Dyker Heights on ehdottomasti yksi New Yorkin ekstravagantteja jouluvalojen kohteita.

2. Midtown Manhattan
Midtown Manhattanin jouluvalot ovat kuuluisia ympäri maailmaa, ja siellä voit löytää monia ikonisimpia joulunäyttelyitä ja koristeluja. Rockefeller Centerin kuuluisa joulukuusi ja sen jalkojen juureen sijoitetut luistelurata ja enkelipatsas ovat kaikki osa New Yorkin jouluperinnettä. Lisäksi Fifth Avenuen kauppojen joulunäytteet ja ikkunakoristeet houkuttelevat tuhansia kävijöitä joka vuosi. Midtown Manhattan on ehdottomasti paikka, jonne kannattaa suunnata nauttimaan kaikista kaupungin joulujuhlista.

3. Bronx – Pelham Parkway
Bronxissa sijaitseva Pelham Parkway on toinen kaupunki, joka menee kaikkien jouluvalojen kanssa. Koko lähiö muuttuu joulumaaksi, kun asukkaat koristelevat talonsa kaikenlaisilla jouluvaloilla, puidenkoristeilla ja joululauluilla. Näiden koristeiden keskellä sijaitsee Pelham Parkwayn joulukuusi, joka on koristeltu kauniisti ja joka houkuttelee vierailijoita ympäri New Yorkia ihailemaan sen loistoa. Pelham Parkway on ehdottomasti yksi kaupungeista, joka kannattaa käydä katsomassa joulun aikaan.

4. Staten Island – Todt Hill
Staten Islandin Todt Hill on toinen kaupunki, joka menee kaiken jouluvalojen kanssa. Tällä alueella sijaitsee monia hienoja joulukoristeluja, jotka saavat kodit loistamaan ja tuovat joulutunnelman koko alueelle. Todt Hill on yksi Staten Islandin kauneimmista paikoista jouluna, ja siellä voi nähdä kaikenlaisia joulukoristeita ja valoja, joita ei löydy mistään muualta New Yorkissa. Jos etsit paikkaa, joka menee kaikkien jouluvalojen kanssa, Todt Hill on ehdottomasti vierailun arvoinen.

5. Queens – Whitestone
Queensin Whitestone on myös yksi kaupungeista, jotka menevät kaiken jouluvalojen kanssa. Kaupungin asukkaat koristelevat talonsa ja kadut kauniisti joulun alla, ja koko kaupunki muuttuu joulumaaksi. Whitestonessa voi nähdä kaikenlaisia joulukoristeita ja valoja, jotka tuovat iloa ja tunnelmaa kaikille alueen asukkaille ja vierailijoille. Whitestone on ehdottomasti yksi Queensin kauneimmista ja viehättävimmistä kohteista jouluna, ja siellä kannattaa ehdottomasti käydä jos etsit paikkaa, joka on koristeltu kaikilla jouluvaloilla ja koristeilla.

Kaikkien näiden kaupunkien jouluvalot ja koristelut luovat New Yorkiin ainutlaatuisen tunnelman ja tekevät siitä yhden maailman hienoimmista paikoista nauttia joulusta. Jokainen kaupunki panostaa valtavasti kaikenlaisiin koristeisiin ja valoihin, ja lopputulos on todella hämmästyttävä. Jos suunnittelet matkaa New Yorkiin joulun aikaan, kannattaa ehdottomasti harkita käyntiä jossain näistä kaupungeista, jotka todella menevät kaiken jouluvalojen kanssa. Kokemus jättää sinut varmasti lämpimiksi ja tunnelmallisiksi juhlakauden hengessä. Joulutunnelma on taattu, kun tutustut näihin kaupunkeihin ja nautit kaikista upeista koristeista ja valoista, joita ne tarjoavat. Joulunaika New Yorkissa on todella unohtumaton kokemus!

Artikkelin aiheeseen liittyviä linkkejä

https://www.rockefellercenter.com/ – Rockefeller Center on yksi New Yorkin tunnetuimmista paikoista jouluna, jossa voit nähdä valtavan joulukuusen sekä luistella ulkojäällä.
https://www.macys.com/social/events/holiday-events/macys-thanksgiving-day-parade – Macy’s Thanksgiving Day Parade on yksi suurimmista paraateista maailmassa, joka käynnistää virallisesti joulukauden New Yorkissa.
https://www.bryantpark.org/ – Bryant Park Winter Village on joulumarkkinat, joissa voit ostaa lahjoja, nauttia herkuista ja luistella jäällä keskellä kaupunkia.
https://www.downtownny.com/holidays – Lower Manhattanilla on myös paljon joulutapahtumia ja koristeluja, kuten joulutori ja valoshow.
https://www.timessquarenyc.org/ – Times Square valaistaan ​​joulun aikaan valtavilla mainostauluilla ja jouluvaloilla, luoden unohtumattoman tunnelman kaupungin sydämessä.


Kommentit

new-york-towns-that-go-all-out-for-the-holidays — Ei kommentteja

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>