EtusivuYleinenUniikit maatilamajoitukset

New York City on tunnettu suurista pilvenpiirtäjistään, vilkkaista kaduistaan ja monipuolisesta kulttuuritarjonnastaan. Mutta tiesitkö, että kaupungin ulkopuolella voit kokea aivan erilaisen New Yorkin? New Yorkin osavaltiossa nimittäin sijaitsee monia idyllisiä maatiloja, jotka tarjoavat uniikkeja majoitusmahdollisuuksia kaupungin vilskeen ulkopuolella.

Maatilamajoitukset ovat loistava vaihtoehto kaikille kaupungin hälinästä ja kiireestä väsyneille matkailijoille, jotka haluavat rentoutua maaseudun rauhassa ja nauttia maalaiselämän tunnelmasta. New Yorkin maatiloilla voi yöpyä erilaisissa majoitusvaihtoehdoissa aina perinteisistä maalaistaloista ja huviloista leirintämökkeihin ja telttoihin. Monet maatilat tarjoavat myös erilaisia aktiviteetteja ja elämyksiä vierailleen, kuten hevosratsastusta, maastopyöräilyä, marjastusta ja kalastusta.

Yksi suosituimmista maatilamajoituksista New Yorkin osavaltiossa on Hudson Valleyssä sijaitseva Blue Hill at Stone Barns. Tämä uniikki maatila tarjoaa eksklusiivisen majoituskokemuksen historiallisessa kivitallissa, joka on muutettu ylelliseksi huvilaksi. Vieraiden käytössä on oma kylpyhuone, olohuone ja keittiö, sekä upeat näkymät ympäröiville pelloille ja metsille. Stone Barns tarjoaa myös maailmankuulun ruokaelämyksen ravintolassaan, joka käyttää vain lähellä tuotettuja ja ekologisesti viljeltyjä raaka-aineita.

Toinen suosittu maatilakohde New Yorkissa on Finger Lakesin alueella sijaitseva La Tourelle Resort and Spa, joka tarjoaa ylellisiä majoitusvaihtoehtoja kauniissa maalaismaisemassa. Vieraiden käytössä on korkeatasoisesti varusteltuja huviloita ja kabinetteja, joissa voi rentoutua porealtaassa tai nauttia hieronnasta spa-osastolla. La Tourelle Resortissa voi myös osallistua erilaisiin aktiviteetteihin, kuten viinitilavierailuihin, golfiin ja patikointiin.

Jos etsit jotain hieman erilaista maatilamajoitusta, kannattaa vierailla Adirondackin vuoristossa sijaitsevassa Saranac Laken alueella, jossa voi yöpyä Camp Gristmillin telttamajoituksessa. Nämä telttaratkaisut tarjoavat yksinkertaisen mutta kodikkaan majoituksen keskellä luontoa, ja vieraiden käytössä on ulkogrilli ja nuotiopaikka. Camp Gristmillissä voi osallistua erilaisiin ulkoaktiviteetteihin, kuten melontaan, kalastukseen ja retkeilyyn, sekä rentoutua kauniissa metsäisissä ympäristöissä.

New Yorkin maatiloilta löytyy vaihtoehtoja jokaiseen makuun ja budjettiin, olit sitten etsimässä luksuslomaa tai ekologista elämystä. Maatilamajoituksissa voit kokea aitoa amerikkalaista maaseutukulttuuria ja tutustua paikallisten maanviljelijöiden elämään ja työhön. Maatilamajoitukset tarjoavat myös loistavan tilaisuuden rentoutua ja irrottautua arjen stressistä kauniissa ja rauhallisessa ympäristössä.

Joten seuraavan kerran kun kaipaat taukoa kaupungin kiireestä ja haluat kokea jotain uutta ja erilaista, harkitse maatilamajoitusta New Yorkin osavaltiossa. Nauti maalaismaiseman kauneudesta, herkullisesta ruoasta ja rennosta tunnelmasta, ja palaa kotiin virkistyneenä ja inspiroituneena. New Yorkin maatilamajoitukset tarjoavat unohtumattoman matkakokemuksen kaikille luonnon ja maalaiselämän ystäville.

Artikkelin aiheeseen liittyviä linkkejä

https://www.stonebarnscenter.org/ – Stone Barns Center for Food and Agriculture tarjoaa mahdollisuuden tutustua kestävään maatalouteen ja maistella paikallisia herkkuja.
https://www.bluehillfarm.com/ – Blue Hill Farm tarjoaa luomuruokaa farm-to-table -periaatteella ja mahdollisuuden tutustua tilan toimintaan ja ruoanvalmistukseen.
https://www.thefarmersdaughter.com/ – The Farmer’s Daughter tarjoaa majoitusta maatilamajoituksessa ja mahdollisuuden osallistua erilaisiin maatilatoimintoihin.


Kommentit

Uniikit maatilamajoitukset — Ei kommentteja

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>