Uniikit tienvarsinähtävyydet New Yorkin osavaltiossa

New Yorkin osavaltio tunnetaan monista ikonisista nähtävyyksistä, kuten New Yorkin kaupungista, Niagaran putouksista ja Hudson-joesta. Mutta tiesitkö, että osavaltiolla on myös monia uniikkeja tienvarsinähtävyyksiä, jotka tekevät matkanteosta entistä jännittävämpää ja ikimuistoisempaa?

Yksi näistä uniikeista tienvarsinähtävyyksistä on Storm King Highway, joka sijaitsee Hudson-joen varrella. Tämä upea maantie tarjoaa upeat näkymät joelle ja ympäröiville maisemille. Matkan varrella voi pysähtyä useille näköalapaikoille ihastelemaan maisemia ja ottamaan upeita valokuvia. Storm King Highway on erityisen suosittu syksyisin, kun lehtivärit ovat upeimmillaan.

Toinen mielenkiintoinen tienvarsinähtävyys on Adirondack Mountains -vuoristossa sijaitseva The Wild Center. Tämä luontokeskus tarjoaa vierailijoille mahdollisuuden tutustua alueen ainutlaatuiseen eläimistöön ja kasvillisuuteen. Voit vierailla esimerkiksi puumajassa ja seurata lintuja ruokintapaikalla. The Wild Center on erinomainen pysähdyspaikka matkalla Adirondack Mountainsin halki.

Jos olet kiinnostunut historiasta, kannattaa ehdottomasti pysähtyä Matildan kylässä sijaitsevassa National Purple Heart Hall of Honor -museossa. Tämä museo kertoo Purple Heart -mitalin historiasta ja kunnioittaa niitä, jotka ovat saaneet mitallin palvellessaan maan puolustusvoimissa. Museossa on myös interaktiivisia näyttelyitä ja ohjelmia, jotka tekevät vierailusta opettavaista ja koskettavaa.

Yksi New Yorkin osavaltion uniikeista tienvarsinähtävyyksistä on myös Dinosaur BBQ, joka sijaitsee Syracusessa. Tämä legendaarinen ravintola tarjoaa herkullisia grilliruokia ja autenttista bluesmusiikkia. Dinosaur BBQ on suosittu paikallisten ja matkailijoiden keskuudessa, ja se on ehdoton käyntikohde, jos kaipaat hyvää ruokaa ja viihdettä matkasi varrella.

Lähellä Dinosaur BBQ:ta sijaitsee myös Syracuse University, joka tarjoaa vierailijoille mahdollisuuden tutustua yhteen Yhdysvaltain arvostetuimmista yliopistoista. Voit vierailla kampuksella, tutustua opiskelijaelämään ja ehkä jopa osallistua johonkin yliopiston järjestämään tapahtumaan. Syracuse University on arkkitehtonisesti upea ja tarjoaa mielenkiintoisen näkökulman yhdysvaltalaiseen korkeakouluun.

Toinen uniikki tienvarsinähtävyys on Taconic State Parkway, joka tarjoaa upeat näkymät Hudson-joelle ja Catskill-vuorille. Tämä maantie on suosittu erityisesti moottoripyöräilijöiden keskuudessa, mutta se on myös erinomainen valinta rauhalliselle ja kauniille ajelulle. Voit pysähtyä matkan varrella useille piknikalueille ja näköalapaikoille ihastelemaan maisemia ja nauttimaan eväistäsi.

Viimeisenä mutta ei vähäisimpänä, jos olet kiinnostunut taiteesta ja kulttuurista, suosittelemme pysähtymään Woodstockissa sijaitsevassa Opus 40 -taidepuistossa. Tämä ainutlaatuinen taideinstallaatio on tehty paikallisista kivistä ja kallioista ja tarjoaa mielenkiintoisen näkökulman nykytaiteeseen. Voit vierailla puistossa ja tutustua erilaisiin veistoksiin ja taideteoksiin, jotka ovat osa Opus 40 -taidepuiston ainutlaatuista ilmapiiriä.

Kaiken kaikkiaan New Yorkin osavaltiolla on paljon tarjottavaa matkailijoille, jotka haluavat tutustua maan monipuoliseen ja jännittävään kulttuuriin ja luontoon. Jos suunnittelet matkaa osavaltioon, varmista, että otat aikaa tutustua myös sen uniikkeihin tienvarsinähtävyyksiin, jotka tekevät matkastasi unohtumattoman kokemuksen. Ota siis suunnaksi New Yorkin osavaltio ja lähde seikkailuun sen upeiden tienvarsinähtävyyksien parissa!

Artikkelin aiheeseen liittyviä linkkejä

https://www.iloveny.com/things-to-do/shopping/roadside-attractions/
Täältä löydät tietoa New Yorkin osavaltion uniikeista tienvarsinähtävyyksistä, jotka tekevät matkanteosta entistä jännittävämpää ja ikimuistoisempaa.

https://www.niagarafallsstatepark.com/
Niagaran putoukset ovat yksi maailman upeimmista luonnonihmeistä ja ehdoton nähtävyys New Yorkin osavaltiossa.

Home – Default


Hudson-joki tarjoaa upeita maisemia ja monia aktiviteetteja, kuten veneretkiä ja patikointia, New Yorkin osavaltiossa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *