EtusivuYleinenJoulumarkkinat ja joulumarkkinat löytääksesi tarvitsemasi lahjat

Joulun aika on saapunut jälleen New York Cityyn, ja kaupungissa on täynnä jouluisia tapahtumia ja aktiviteetteja. Yksi suosituimmista joulunajan perinteistä on vierailla joulumarkkinoilla, joista löytää ihania lahjaideoita ja nauttia tunnelmasta.

New York Cityssä on lukuisia joulumarkkinoita, joista voi löytää uniikkeja ja käsintehtyjä lahjoja läheisilleen. Yksi suosituimmista markkinoista on Union Square Holiday Market, joka järjestetään Union Square Parkissa joulunalusviikoilla. Tämä markkina on täynnä käsityöläisten myymiä tuotteita, kuten koristeita, vaatteita, koruja ja ruokaa. Markkinoilta löytyy varmasti lahjoja niin perheenjäsenille kuin ystävillekin.

Toinen suosittu joulumarkkina on Bryant Park Winter Village, joka sijaitsee Bryant Parkissa Midtown Manhattanilla. Tämä markkina on tunnettu jääradastaan, jolla voi luistella ilmaiseksi sekä lukuisista myyntikojuista, joista voi ostaa lahjoja ja herkutella paikan päällä valmistetuilla herkuilla. Bryant Park Winter Village on täydellinen paikka viettää jouluaikaa ystävien ja perheen kanssa.

Jos etsit eksoottisempia lahjaideoita, kannattaa suunnata Grand Central Holiday Fairiin, joka järjestetään Grand Central Stationin aulassa. Täällä voit löytää taiteilijoiden ja käsityöläisten myymiä tuotteita, kuten maalauksia, hopeakoruja ja keramiikkaa. Grand Central Holiday Fair on loistava paikka löytää uniikkeja lahjoja, joita ei välttämättä löydy mistään muualta.

Etsitpä sitten perinteisiä tai modernimpia lahjaideoita, New York Cityn joulumarkkinoilta varmasti löydät tarvitsemasi lahjat läheisillesi. Muista kuitenkin varata aikaa markkinoilla kiertelyyn, sillä monet myyntikojut tarjoavat myös herkullista ruokaa ja juomaa jouluisessa tunnelmassa.

Joulumarkkinoiden lisäksi New York Cityssä on lukuisia muita tapahtumia ja aktiviteetteja, joita voi kokea joulun aikaan. Voit esimerkiksi vierailla joulukoristeilla koristelluissa tavarataloissa, kuten Macy’s ja Bloomingdale’s, jotka tarjoavat monipuolisen valikoiman joululahjoja ja jouluisia herkkuja.

Lisäksi voit käydä jouluisilla konserteilla ja esityksissä, kuten The Nutcracker Ballet tai joulukonsertti Rockefeller Centerissä. Voit myös vierailla joulunäyttelyissä, kuten Winter Village at Bryant Park tai Holiday Train Show New York Botanical Gardenissa.

Joulun aika on taianomaista New York Cityssä, ja joulumarkkinat ovat loistava tapa viettää aikaa ystävien ja perheen kanssa sekä löytää lahjat läheisillesi. Muista kuitenkin varata aikaa markkinoilla kiertelyyn ja nauttia joulun tunnelmasta kaupungissa, joka ei koskaan nuku. Joulun taika on läsnä kaikkialla New York Cityssä, ja joulumarkkinat ovat vain yksi tapa kokea se täysillä!

Artikkelin aiheeseen liittyviä linkkejä

Bryant Park Winter Village: Bryant Parkin talvimarkkinat ovat yksi New Yorkin suosituimmista joulumarkkinoista. Täällä voit nauttia jouluisesta tunnelmasta, shoppailla lahjoja ja herkutella herkuilla eri kojuista.
Time Out New York: Holiday Markets in NYC: Time Out New Yorkn lista New Yorkin parhaista joulumarkkinoista auttaa sinua löytämään erilaisia markkinoita eri puolilta kaupunkia, jotta voit kokea joulumielen eri muodoissa.
Union Square Holiday Market: Union Squaren joulumarkkinat tarjoavat laajan valikoiman käsintehtyjä lahjoja, herkullista ruokaa ja musiikkia. Voit löytää ainutlaatuisia lahjoja perheelle ja ystäville.


Kommentit

Joulumarkkinat ja joulumarkkinat löytääksesi tarvitsemasi lahjat — Ei kommentteja

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>