Perheystävällisiä käsityöjuomia

New York City tunnetaan monipuolisesta ravintolatarjonnastaan, mutta joskus perheen kanssa matkustaessa voi olla haastavaa löytää paikkoja, joissa tarjoillaan myös perheystävällisiä käsityöjuomia. Onneksi kaupungissa on kuitenkin useita paikkoja, jotka tarjoavat herkullisia juomia niin aikuisille kuin lapsillekin. Tässä artikkelissa esittelemme muutamia suosittuja paikkoja, joissa voit nauttia käsityöjuomista perheen kanssa.

Yksi suosittu paikka perheystävällisille käsityöjuomille on Brooklyn Farmacy & Soda Fountain, joka sijaitsee Brooklynissa. Tämä paikka on kuin matka menneeseen aikaan, sillä se on sisustettu vanhanaikaisella tyylillä ja tarjoaa perinteisiä amerikkalaisia herkkuja ja juomia. Voit nauttia vaikkapa perinteisen root beer floatin tai vaniljapirtelön, samalla kun lapset saavat maistella herkullisia limonadeja tai jäätelöjuomia.

Toinen suosittu paikka käsityöjuomille perheille on Serendipity 3, joka sijaitsee Upper East Sidella Manhattanilla. Tämä viihtyisä kahvila tarjoaa laajan valikoiman herkullisia jääkahveja, smoothieita ja muita virkistäviä juomia. Voit myös maistaa heidän kuuluisaa Frozen Hot Chocolate -juomaa, joka on ehdoton herkku koko perheelle.

Jos etsit hieman rennompaa paikkaa, suosittelemme käymään Sixpoint Breweryssä, joka sijaitsee Brooklyssä. Täältä löydät laajan valikoiman käsityöoluita ja muita juomia aikuisille, samalla kun lapset voivat nauttia virvoitusjuomia ja muita alkoholittomia juomia. Voit myös tilata mukavan kootun juomalistan koko perheelle, jotta jokainen löytää mieleisensä juoman.

Kun kaipaat taukoa kaupungin vilinästä, voit suunnata North Brooklyn Farmsille, joka sijaitsee Williamsburgissa. Täällä voit nauttia kauniista merinäköalasta samalla kun maistelet paikan herkullisia käsityöjuomia. Voit valita esimerkiksi paikan omasta viljelystä saatavat tuoreet hedelmämehut tai maistella erilaisia kombuchajuomia.

Yksi suosituimmista paikoista perheystävällisille käsityöjuomille on Greatscoffi, joka on kahvila ja panimo samassa paikassa Brooklynessa. Täältä löydät herkullisia kahveja, suosittuja oluita sekä ihastuttavia mocktaileja ja limonadeja lapsille. Voit myös tutustua paikan omiin panimotuotteisiin ja tilata vaikkapa maistelulistan koko perheelle.

Lopuksi suosittelemme käymään Rooftop Redsissa, joka on viinitila ja kattoterassi samassa paikassa Brooklynessa. Täällä voit maistella paikan omia viinejä samalla kun lapset voivat valita itselleen herkullisen virvoitusjuoman tai mocktailin. Voit myös nauttia kauniista näkymistä ja rennosta tunnelmasta koko perheen kanssa.

Kaiken kaikkiaan New York City tarjoaa runsaasti vaihtoehtoja perheystävällisille käsityöjuomille. Olit sitten etsimässä herkullista jäätelöjuomaa, virkistävää limonaadia tai laadukasta käsityöolutta, kaupungista löytyy varmasti paikka, joka sopii koko perheen makuun. Muista kuitenkin aina tarkistaa paikan ikärajat ja lasten valikoima ennen vierailua, jotta voit varmistaa kaikille sopivan juomavalikoiman.

Artikkelin aiheeseen liittyviä linkkejä

Bits and Pixels NYC: Bits and Pixels NYC on pelibaari, joka tarjoaa laajan valikoiman käsityöjuomia aikuisille ja samalla lapsille on tarjolla virvoitusjuomia ja pientä purtavaa. Paikka on suosittu perheiden keskuudessa, ja siellä voi viettää mukavaa aikaa pelaillen ja nauttien juomista.
Rumpus Room NYC: Rumpus Room NYC on lastenystävällinen ravintola, joka tarjoaa myös herkullisia käsityöjuomia vanhemmille. Lapset voivat nauttia virvoitusjuomista samalla kun vanhemmat rentoutuvat ja maistelevat käsityöjuomia.
Brooklyn Farmacy & Soda Fountain: Brooklyn Farmacy & Soda Fountain on perinteikäs amerikkalainen soda-jauhesoodabaari, joka tarjoaa herkullisia juomia ja jälkiruokia koko perheelle. Täältä löytyy varmasti jotain jokaiseen makuun ja tilaisuuteen.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *