Suosikkikeväiset Instagram-julkaisumme

Kevät on saapunut viimein New York Cityyn, ja kaupunki on täynnä ihania paikkoja ja tapahtumia, joita voi ikuistaa Instagramiin. Kevät on monien suosikkivuodenaika New Yorkissa, sillä kaupunki herää eloon talven jälkeen ja tarjoaa lukuisia upeita valokuvausmahdollisuuksia. Tässä blogissa jaamme kanssasi muutamia suosikkikeväisiä Instagram-julkaisujamme New York Citystä.

1. Kirsikkapuisto

Kevään symboli New Yorkissa on ehdottomasti kirsikkapuisto Central Parkissa. Kirsikkapuut kukkivat kauniisti keväällä ja luovat upean pastellisen maiseman, joka on täydellinen Instagram-kuvia varten. Kirsikkapuisto on suosittu kuvauskohde paikallisten ja turistien keskuudessa, ja siellä voi ottaa upeita kuvia niin kukkivista puista kuin maisemastakin.

2. High Line

Toinen suosittu Instagram-kuvauskohde keväällä on High Line -puisto Chelsea-korttelissa. Tämä entinen ratikkalinja on muutettu puistoksi, joka tarjoaa upeita näkymiä kaupunkiin ja Hudson-joelle. Keväällä High Line on erityisen kaunis, kun puut vihertyvät ja kukat alkavat kukkia. Täällä voi ottaa upeita kuvia niin maisemista kuin taiteellisista yksityiskohdistakin.

3. Brooklyn Botanic Garden

Brooklyn Botanic Garden on keväällä kauneimmillaan, kun monet kasvit ja kukat alkavat kukkia. Puutarha tarjoaa upeita valokuvausmahdollisuuksia niin kasvien ystäville kuin Instagram-käyttäjillekin. Kirsikkapuut, magnoliat ja tulppaanit luovat värikkään ja vehreän taustan Instagram-kuvillesi.

4. Cherry Blossom Festival

Brooklyn Botanic Gardenissa järjestetään joka kevät Cherry Blossom Festival, jossa juhlitaan kirsikkapuiden kukintaa. Tämä on mahtava tapahtuma ottaa upeita Instagram-kuvia ja nauttia keväisestä tunnelmasta kirsikkapuiden alla. Festivaalilla on usein myös perinteistä japanilaista kulttuuria, musiikkia ja ruokaa, mikä tekee siitä loistavan Instagram-kuvauksen kohteen.

5. Rooftop-baari

Kevään saapuessa monissa New Yorkin kattoterassibaareissa avataan ovet, ja niissä voi nauttia upeista näkymistä kaupunkiin. Kevätauringon paistaessa ja lämmön lisääntyessä on ihanaa istua terassilla ja ottaa rennosti drinkki kädessä. Kattoterassibaarit tarjoavat upean taustan Instagram-kuville ja mahdollisuuden nauttia kaupungin kauneudesta yläilmoista käsin.

6. Street Art

Kevät on täydellistä aikaa tutustua New Yorkin katu taiteeseen. Kaupungissa on lukuisia graffitiseiniä ja taideteoksia, jotka tarjoavat upeita valokuvausmahdollisuuksia. Kevät on loistava aika kiertää kaupunkia ja ikuistaa erilaisia katutaiteen teoksia Instagramiin. Brooklyn, Williamsburg ja Bushwick ovat erityisen suosittuja kohteita katutaiteen ystäville.

7. Smorgasburg

Kevään saapuessa New Yorkissa alkaa myös ruokafestivaalikausi, ja yksi suosituimmista tapahtumista on Smorgasburg. Tämä ruokatori järjestetään Brooklynin eri puolilla viikonloppuisin ja tarjoaa herkullisia ruokakojuja ja herkkuja ympäri maailmaa. Smorgasburg on upea paikka ottaa herkullisia ruokakuvia ja jakaa niitä Instagramissa.

8. Coney Island

Kevään saapuessa monille New Yorkilaisille mieleen tulee myös retki Coney Islandille. Tämä historiallinen huvipuisto ja rantakohde tarjoaa upeita kuvattavia maisemia keväällä. Rantaviiva, huvipuistolaiteet ja Coney Islandin kuuluisa lauta-aita luovat upean taustan Instagram-kuville.

Kevät on mahtava aika New Yorkissa, ja kaupunki tarjoaa lukuisia upeita valokuvausmahdollisuuksia keväisissä maisemissa. On aika pölyttää kamera ja lähteä tutkimaan kaupungin keväistä tunnelmaa ja jakaa parhaat hetket Instagramissa. Näillä suosikkikohteillamme saat varmasti upeita kuvia ja jaat keväisen New Yorkin kauneutta seuraajillesi. Muista käyttää oikeita hashtageja ja mahdollisesti tägätä paikallisia yrityksiä tai tapahtumia kuvien yhteydessä saadaksesi lisää näkyvyyttä. Ota rennosti, nauti keväästä ja ikuista kauniit hetket Instagramiin!

Artikkelin aiheeseen liittyviä linkkejä

Central Park: Central Park on yksi New York Cityn tunnetuimmista ja suosituimmista puistoista, joka tarjoaa upeita maisemia ja viheralueita valokuvaukseen. Keväisin puisto herää kukkaan ja tarjoaa upeita väriloistoja.

Brooklyn Botanic Garden: Brooklyn Botanic Garden on kaunis puutarha Brooklynissä, joka on erityisen upea keväisin, kun lukuisat kukat ja kasvit alkavat kukkia. Puutarhassa on useita erilaisia alueita ja kasvilajeja, jotka tarjoavat upeita valokuvausmahdollisuuksia.

The High Line: The High Line on entinen rautatierata, joka on muutettu kaupunkipuistoksi Manhattanilla. Keväisin High Line tarjoaa upeita maisemia ja kaupunkinäkymiä, jotka ovat suosittuja valokuvauksen kohteita. Puisto tarjoaa myös erilaisia taideinstallaatioita ja viheralueita.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *