Kaikki keväiset viikonloput suunniteltuna New Yorkin osavaltiossa

Kevät on vihdoin täällä, ja meidän kaikkien suosikki vuodenaika on täydessä vauhdissa! Kevät New Yorkissa on jotain aivan maagista – kadut täyttyvät kukista, puistot heräävät eloon ja aurinko paistaa kirkkaasti taivaalla. On aika suunnitella täydellinen keväinen viikonloppu New Yorkin osavaltiossa, ja meillä on muutamia vinkkejä, jotka auttavat sinua tekemään siitä unohtumattoman kokemuksen.

Ensimmäinen asia, joka tulee mielessä keväisessä New Yorkissa, on tietenkin kirsikkapuiden kukinta Central Parkissa. Tämä on varmasti yksi kauneimmista nähtävyyksistä kaupungissa, ja kannattaa ehdottomasti varata aikaa kävelylle kirsikkapuiden reunustamaa polkua pitkin. Voit nauttia piknikistä nurmikolla tai vain istua ja ihailla kaupungin kauneutta ympärilläsi.

Toinen ehdoton keväinen aktiviteetti New Yorkissa on käynti High Line -puistossa. Tämä entinen ratapiha, joka on muutettu viihtyisäksi kävelyreitiksi, on täydellinen paikka rentoutua ja nauttia kaupungin maisemista. Voit pysähtyä tutustumaan erilaisiin taideinstallaatioihin, istua penkeillä ja katsella ohikulkevaa vilinää tai vain ihailla upeita maisemia yläilmoista.

Jos olet enemmän aktiviteetteja kaipaava tyyppi, voit lähteä patikoimaan Adirondackin vuorille. New Yorkin osavaltiosta löytyy upeita patikkareittejä, joissa voit nauttia raikkaasta kevätilmasta ja upeista maisemista. Voit valita lyhyen päiväpatikoinnin tai viikonlopun mittaisen vaellusretken riippuen omista mieltymyksistäsi ja kunto tasostasi.

Keväällä New Yorkissa on myös paljon erilaisia festivaaleja ja tapahtumia, jotka kannattaa ehdottomasti laittaa kalenteriin. Voit osallistua esimerkiksi Cherry Blossom Festivaliin, jossa voit ihailla kirsikkapuiden kauneutta ja nauttia japanilaisesta kulttuurista. Tai voit suunnata Tribeca Film Festivaliin, jossa voit katsella upeita elokuvia ja nauttia kaupungin elokuvatarjonnasta.

Keväällä New Yorkissa on myös täydellinen aika tehdä päiväretkiä lähellä oleviin kaupunkeihin ja kyliin. Voit esimerkiksi suunnata Hamptonsiin nauttimaan rannan tunnelmasta ja herkuttelemaan paikallisilla herkuilla. Tai voit käydä Hudson Valleyssa tutustumassa viinitiloihin ja nauttimaan upeista maisemista.

Eikä keväinen viikonloppu New Yorkissa olisi täydellinen ilman shoppailua ja herkuttelua! Voit suunnata Fifth Avenuelle shoppailemaan luksusbrändien putiikeissa, tai suunnata Chelsea Marketille herkuttelemaan paikallisia herkkuja. Ja älä unohda käydä paikallisilla kirpputoreilla ja markkinoilla, joissa voit tehdä ainutlaatuisia löytöjä.

Kaiken kaikkiaan keväinen viikonloppu New Yorkin osavaltiossa tarjoaa lukemattomia mahdollisuuksia nauttia kaupungin kauneudesta ja monipuolisesta tarjonnasta. Riippumatta siitä, oletko luonnon ystävä, kulttuurin harrastaja, urheilun ystävä tai ruoan rakastaja, New Yorkissa on jotain jokaiselle keväiselle viikonlopulle. Joten suunnittele seuraava keväinen seikkailusi ja lähde tutustumaan kaikkeen, mitä tällä upealla osavaltiolla on tarjottavanaan!

Artikkelin aiheeseen liittyviä linkkejä

Central Park – Central Park on ehdottomasti yksi kevään parhaista kohteista New Yorkissa. Voit nauttia kävelyretkistä, piknikeistä ja rentoutumisesta tässä upeassa puistossa.
Time Out New York – Spring in NYC – Time Out New York tarjoaa kattavan listan parhaista asioista tehdä keväällä kaupungissa, kuten ulkoilmamarkkinoita, festivaaleja ja paljon muuta.
Sightseeing Pass – Things to do in New York in the Spring – Sightseeing Passin blogipostaus antaa vinkkejä ja ideoita keväisiin aktiviteetteihin kaupungissa, kuten sightseeing-kierroksia, puistojen tutkimista ja ostoksia.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *