Suunnittele maistelu- ja yöpymisretki näihin 17 omenaviinien, viinien ja olutpanimoihin NY:ssä

Ahh, New York City – kaupunki, joka tunnetaan monipuolisesta ruoka-, juoma- ja viihdetarjonnastaan. Jos olet omenaviinien, viinien ja oluen ystävä, sinun kannattaa ehdottomasti harkita maistelu- ja yöpymisretkeä seuraaviin 17 upeaan paikkaan kaupungissa. Ota rennosti ja nauti herkullisista juomista matkallasi läpi New Yorkin maisteluiden ja juhlien maailmaan.

1. Red Hook Winery, sijainti: Red Hook, Brooklyn
Red Hook Winery on täydellinen paikka tutustua paikallisiin viineihin ja nauttia upeista maisemista Brooklyniin. Heillä on laaja valikoima erilaisia viinejä, joista voit nauttia ja oppia lisää viininvalmistuksesta.

2. Brooklyn Winery, sijainti: Williamsburg, Brooklyn
Brooklyn Winery on rento paikka, jossa voit nauttia viineistä ja oppia lisää viininvalmistuksesta. Heillä on myös hieno viinibaari, jossa voit rentoutua ja nauttia drinkistä ystävien kanssa.

3. City Winery, sijainti: Soho, Manhattan
City Winery on upea paikka nauttia viineistä ja samalla kuunnella live-musiikkia. He tarjoavat myös viininvalmistuskursseja, jos haluat oppia enemmän viininvalmistuksesta.

4. Ruffian, sijainti: East Village, Manhattan
Ruffian on intiimi viinibaari, jossa voit maistella erilaisia viinejä ja nauttia rennosta ilmapiiristä. Heillä on myös herkullista pientä purtavaa, joka sopii hyvin viinin seuraksi.

5. Astoria Bier & Cheese, sijainti: Astoria, Queens
Astoria Bier & Cheese on loistava paikka oluen ystäville, jotka haluavat maistella erilaisia oluita ja juustoja. Heillä on laaja valikoima sekä paikallisia että kansainvälisiä oluita, joten löydät varmasti suosikkisi.

6. Flagship Brewery, sijainti: Tompkinsville, Staten Island
Flagship Brewery on yksi Staten Islandin suosituimmista olutpanimoista, jossa voit maistella paikallisia oluita ja nauttia rennosta ilmapiiristä. Heillä on usein myös live-musiikkia ja tapahtumia, joten kannattaa tarkistaa heidän tapahtumakalenterinsa.

7. Brooklyn Brewery, sijainti: Williamsburg, Brooklyn
Brooklyn Brewery on yksi kaupungin tunnetuimmista olutpanimoista, jossa voit maistella erilaisia oluita ja oppia lisää oluenvalmistuksesta. Heillä on myös opastettuja kierroksia, joiden aikana voit tutustua panimon toimintaan lähemmin.

8. Sixpoint Brewery, sijainti: Red Hook, Brooklyn
Sixpoint Brewery on toinen suosittu olutpanimo Brooklynissä, jossa voit maistella erilaisia oluita ja oppia lisää oluenvalmistuksesta. Heillä on myös mielenkiintoisia tapahtumia ja kierroksia, joille kannattaa osallistua.

9. Brooklyn Cider House, sijainti: Bushwick, Brooklyn
Brooklyn Cider House on upea paikka maistella erilaisia omenaviinejä ja juustoja. Heillä on myös ravintola, josta voit tilata herkullisia ruokia viinin seuraksi.

10. Descendant Cider Co., sijainti: Morningside Heights, Manhattan
Descendant Cider Co. on pieni käsityöläispanimo, joka tarjoaa herkullisia omenaviinejä ja muita käsitöitä. Heillä on myös viikonloppuisin maistelutilaisuuksia, joissa voit tutustua erilaisiin viineihin ja oppia lisää niiden mausta.

11. Hillrock Estate Distillery, sijainti: Ancram, Hudson Valley
Hillrock Estate Distillery sijaitsee kauniissa Hudson Valleyn maaseudulla, jossa voit tutustua paikallisiin viskeihin ja nauttia upeista maisemista. Heillä on myös opastettuja kierroksia, joiden aikana voit oppia lisää viskinvalmistuksesta.

12. Kings County Distillery, sijainti: Brooklyn Navy Yard, Brooklyn
Kings County Distillery on yksi kaupungin tunnetuimmista viskitehtaista, jossa voit maistella erilaisia viskejä ja oppia lisää viskinvalmistuksesta. Heillä on myös mielenkiintoisia tapahtumia ja kierroksia, joilla voit tutustua tehtaan toimintaan.

13. Van Brunt Stillhouse, sijainti: Red Hook, Brooklyn
Van Brunt Stillhouse on pieni käsityöläispanimo, joka tarjoaa laadukkaita viskejä ja muita alkoholijuomia. Heillä on myös viinibaari, josta voit tilata herkullisia drinkkejä viskin seuraksi.

14. Brooklyn Brew Shop, sijainti: Williamsburg, Brooklyn
Brooklyn Brew Shop on loistava paikka harrastajille, jotka haluavat oppia oluenvalmistusta ja tehdä omia oluita kotona. Heillä on myös laaja valikoima oluenvalmistustarvikkeita, joita voit ostaa mukaasi.

15. Threes Brewing, sijainti: Gowanus, Brooklyn
Threes Brewing on suosittu olutpanimo, joka tarjoaa laadukkaita oluita ja herkullista ruokaa. Heillä on myös viinibaari, jossa voit nauttia drinkkejä ja rentoutua ystävien kanssa.

16. The Bronx Brewery, sijainti: Port Morris, Bronx
The Bronx Brewery on upea paikka maistella paikallisia oluita ja nauttia rennosta ilmapiiristä. Heillä on usein myös erilaisia tapahtumia ja live-musiikkia, joten muista tarkistaa heidän tapahtumakalenterinsa.

17. SingleCut Beersmiths, sijainti: Astoria, Queens
SingleCut Beersmiths on suosittu olutpanimo, joka tarjoaa laadukkaita oluita ja mielenkiintoisia makukokemuksia. Heillä on myös ravintola, jossa voit nauttia herkullista ruokaa oluen seuraksi.

Nämä olivat vain muutamia esimerkkejä New York Cityn upeista omenaviinipanimoista, viinibaareista ja olutpanimoista. Luo oma maistelu- ja yöpymisreittisi läpi näiden upeiden paikkojen ja nauti herkullisista juomista kaupungin vilinässä. Muista aina juoda vastuullisesti ja nauttia matkastasi! Cheers!

Artikkelin aiheeseen liittyviä linkkejä

– The Dead Rabbit Grocery and Grog (https://www.deadrabbitnyc.com/): The Dead Rabbit on yksi maailman parhaista baareista, ja se tarjoaa laajan valikoiman käsityöcocktaileja sekä perinteisiä irlantilaisia juomia.
– Rooftop Reds (https://www.rooftopreds.com/): Rooftop Reds on maailman ensimmäinen viinitila, joka sijaitsee katolla. Voit nauttia viineistä samalla kun ihailet upeaa näköalaa kaupunkiin.
– Brooklyn Brewery (https://brooklynbrewery.com/): Brooklyn Brewery valmistaa monipuolisia oluita, joiden maistelu on elämys New Yorkissa vieraillessa. Voit osallistua oluenmaistelukierrokselle ja oppia oluenvalmistuksen saloja.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *