Loma New Yorkin osavaltiossa – mihin suosikkiperheesi televisiosarjasta menisi

Loma New Yorkin osavaltiossa – mihin suosikkiperheesi televisiosarjasta menisi

Kun ajattelemme New Yorkin osavaltiota, monille meistä tulee ensimmäisenä mieleen jännittävä ja vilkas New York City. Suurkaupungin hälinä, kukoistava kulttuurielämä ja monet nähtävyydet houkuttelevat vuosittain miljoonia ihmisiä ympäri maailmaa. Mutta jos olisit matkalla New Yorkin osavaltioon perheesi kanssa ja voisit valita kohteen suosikkiperheesi televisiosarjasta, minne lähtisit? Tässä on muutamia ehdotuksia eri sarjojen inspiroimista kohteista:

1. Friends -sarjan fanit: Central Perk kahvila

Jos sinä ja perheesi olette intohimoisia Friends -sarjan faneja, ette voi jättää väliin vierailua Central Perk kahvilassa. Tämä on paikka, jossa Monica, Rachel, Phoebe, Chandler, Ross ja Joey viettivät suurimman osan ajastaan sarjassa. Voit nauttia kupin kahvia, istua sohvalla ja ottaa kuvia kahvilan ikonisella lavasteella. Lisäksi voit tutustua Greenwich Villagen kauniiseen asuinalueeseen ja kenties bongata joitakin sarjan kuvauspaikkoja.

2. Moderni perhe -sarjan fanit: New Yorkin taidemuseo

Moderni perhe -sarjan Pritchett-Dunphy-Tucker -perhe on matkustanut ympäri maailmaa, mutta jos he kävisivät New Yorkin osavaltiossa, he todennäköisesti vierailisivat New Yorkin taidemuseossa. Voit viettää päivän ihastelemalla taiteen klassikoita ja kenties osallistua opastetulle kierrokselle, jossa saat lisätietoa museon näyttelyistä. Samalla voit kokea Broadwayn hehkun ja shoppailla Fifth Avenuen ylellisissä putiikeissa.

3. Simpsonit -sarjan fanit: Coney Island

Jos perheesi rakastaa Simpsonit -sarjaa, Coney Island olisi täydellinen kohde teidän lomallesi New Yorkin osavaltiossa. Voitte kokea huvipuiston riemut, maistaa herkullista kuumaa koiraa ja ihastella rantabulevardin kauniita maisemia. Samalla voitte tutustua Brooklynin moniin muihin mielenkiintoisiin kohteisiin, kuten Brooklyn Bridgen ja Prospect Parkin.

4. Moderni perhe -sarjan fanit: The Metropolitan Museum of Art

Moderni perhe on yksi suosituimmista televisiosarjoista, ja sarjan Pritchett-Dunphy-Tucker -perhe matkustaa usein ympäri maailmaa. Jos he vierailisivat New Yorkin osavaltiossa, he todennäköisesti haluaisivat vierailla The Metropolitan Museum of Art -museossa. Museo on yksi maailman suurimmista ja vaikuttavimmista taidemuseoista, ja siellä voi nähdä tuhansia taide-esineitä eri aikakausilta ja kulttuureista. Voitte viettää päivän tutustumalla museon kokoelmiin ja ihailemalla upeita taide-esineitä.

6. Gilmoren tytöt -sarjan fanit: Yale-yliopisto

Jos olet suuri Gilmoren tytöt -sarjan fani, et voi ohittaa tilaisuutta vierailla Yale-yliopistossa New Havenissa, Connecticutissa. Yale on yksi maailman arvostetuimmista yliopistoista, ja se on myös sarjassa mainittu useita kertoja. Voit osallistua opastetulle kierrokselle yliopiston upealla kampuksella, vierailla kampuksen lukuisissa museoissa ja gallerioissa, ja kenties bongata joitakin sarjan kuvauspaikkoja. Lisäksi voit tutustua New Havenin viehättävään kaupunkiin ja sen moniin kahviloihin, ravintoloihin ja putiikkeihin.

7. Talvitiehtien kyläläiset – Sarjan inspiroima päiväretki

Jos perheesi on koukussa Talvitiehtien kyläläiset -sarjaan, voitte tehdä päiväretken Hudson Valley -alueelle, joka on sarjan inspiroima paikka. Voit tutustua alueen upeisiin maisemiin, vierailla viehättävissä pikkukaupungeissa ja maistella paikallisia herkkuja. Voitte myös tutustua alueen moniin viinitiloihin ja viinitarhoihin, joista saat mukaasi paikallisia erikoisuuksia ja ainutlaatuisia matkamuistoja.

Loma New Yorkin osavaltiossa voi tarjota monia jännittäviä ja unohtumattomia elämyksiä koko perheelle. Riippumatta siitä, mikä on suosikkisi televisiosarjoista, voit löytää inspiraatiota ja hauskoja aktiviteetteja matkallesi. Joten pakkaa laukut, varaa lennot ja lähde tutustumaan New Yorkin osavaltion monipuoliseen tarjontaan – ja ehkäpä pääset kokemaan jotain samanlaista kuin suosikkiperheesi televisiosarjassa!

Artikkelin aiheeseen liittyviä linkkejä

https://www.iloveny.com/places-to-go/new-york-city/
Tutustu New Yorkin kaupungin viralliseen matkailusivustoon ja löydä vinkkejä suosikkiperheesi televisiosarjan tutkimiseen kaupungissa.

https://www.niagarafallsstatepark.com/
Niagara Falls State Park tarjoaa upeita näkymiä maailman kuuluisimmasta putouksesta ja monipuolisia ulkoilumahdollisuuksia perheen kanssa vieraillessa New Yorkin osavaltiossa.

https://www.amnh.org/
Amerikan luonnonhistorian museo on maailman suurin luonnonhistoriallinen museo ja tarjoaa monipuolisen kokoelman näyttelyitä kaikenikäisille vierailijoille New Yorkin osavaltiossa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *