Kuinka toimia kuin kesä keskellä talvea

Talvi New York Cityssä voi olla pitkä ja ankara, mutta se ei tarkoita sitä että kesän tunnelmaa välttämättä tarvitsisi odottaa kuukausia eteenpäin. On monia tapoja tuoda kesän aurinkoiset fiilikset keskelle talvea, ja tässä blogikirjoituksessa jaan muutamia vinkkejä siitä, miten voit luoda itsellesi kesämäisen tunnelman keskellä talvista kylmyyttä.

Yksi helppo tapa tuoda kesä keskelle talvea on koristella kotisi ja työtilasi kesäisillä elementeillä. Voit esimerkiksi vaihtaa talviset koristeet korallivärisiin tyynyihin ja peittoihin, lisätä huonekasveja ja tuoksukynttilöitä jotka tuovat mieleen raikkaan kesäilman. Voit myös ripustaa seinille aurinkoisia tauluja ja julisteita, jotka muistuttavat sinua lämpimistä kesäpäivistä.

Kesällä vietämme paljon aikaa ulkona nauttien auringonpaisteesta ja lämpimistä ilmoista, ja samaa tunnelmaa voit luoda keskelle talvea suuntaamalla sisätiloista ulos. Vaikka New York Cityssä talvi voi olla kylmä ja lumihangissa rämpiminen ei kuulosta houkuttelevalta, voit silti nauttia ulkoilmasta monilla eri tavoilla. Voit esimerkiksi lähteä kävelylle puistoon ja nauttimaan raikkaasta ilmasta, tai suunnata ulkojäälle luistelemaan ja tekemään lumilyhtyjä.

Kesällä rentoudumme usein rannalla tai puutarhassa nauttien auringon lämmöstä ja ulkoilman tuoksuista, ja samanlaisen rentouttavan tunnelman voi luoda keskelle talvea. Voit esimerkiksi järjestää kotiisi tai työtilaasi sisäpihan tunnelman luomalla oman pienen ”pihakeitaan”. Voit hankkia kasveja ja kukkia, laittaa ulkokalusteita ja luoda pienen vesielementin kuten suihkulähteen tai pienen lampialtaan. Näin voit rentoutua ja nauttia kesäisestä tunnelmasta keskellä talvea.

Kesällä nautimme myös kesäruoista ja virkistävistä juomista, ja saman tunnelman voit luoda myös talvella. Voit valmistaa kesäisiä herkkuja kuten grilliruokia, raikkaita salaatteja ja jäätelöä, ja nauttia niistä kotona lämpimässä tunnelmassa. Voit myös kutsua ystäviäsi koolle ja järjestää kesäisen illallisen, jossa tunnelma on rento ja aurinkoinen.

Kesällä vietämme usein aikaa ulkona liikkuen ja harrastaen erilaisia aktiviteetteja, ja samaa voit tehdä talvella luomalla itsellesi kesäisiä harrastuksia ja aktiviteetteja. Voit esimerkiksi kokeilla surffilautailua sisätiloissa, käydä sisäkiipeilyseinällä tai osallistua joogatunneille, jotka tuovat mieleen rentouttavat kesäpäivät. Voit myös suunnitella kesäisiä retkiä ja matkoja, vaikka ne olisivatkin vain mielikuvituksen tuottamia.

Kesä tuo mukanaan myös erilaisia tapahtumia ja festivaaleja, ja voit tuoda samanlaista juhlatunnelmaa keskelle talvea järjestämällä omia kesäisiä tapahtumia ja juhlia. Voit esimerkiksi järjestää grillibileet omalla terrassilla tai parvekkeella, kutsua ystäviäsi kesäiseen puutarhajuhlaan tai osallistua kaupungin talvifestivaaleihin ja markkinoille. Näin voit nauttia kesäisestä tunnelmasta keskellä talvista kaupunkia.

Kesä tuo mukanaan myös iloisia ja aurinkoisia tunnelmia, joita voit tuoda mukanasi minne tahansa. Voit esimerkiksi pukeutua kesäisiin vaatteisiin ja asusteisiin, jotka heijastavat aurinkoista tunnelmaa ja lämpöä. Voit myös kuunnella kesämusiikkia ja luoda kesäsoittolistan, joka auttaa sinua rentoutumaan ja nauttimaan kesäisistä tunnelmista keskellä talvea.

Lopuksi, kesä keskellä talvea on ennen kaikkea asennekysymys. Voit luoda itsellesi kesäisen tunnelman ja nauttia aurinkoisista fiiliksistä vaikka ulkona sataisi lunta ja tuulisikin kylmästi. Tärkeintä on löytää pieniä hetkiä ja tapoja, joilla voit tuoda kesän lämpöä ja iloisia tunnelmia elämääsi keskelle talvista kylmyyttä. Joten laita aurinkolasit silmille, kaiva kesävaatteet kaapista ja astu ulos talviseen kaupunkiin nauttimaan kesästä keskellä talvea!

Artikkelin aiheeseen liittyviä linkkejä

https://www.timeout.com/newyork/things-to-do/best-indoor-activities-in-nyc
Timeout-lehden artikkeli parhaista sisäaktiviteeteista New York Cityssä tarjoaa runsaasti vaihtoehtoja, jotka auttavat välttämään talven viimaa ja tuovat kesän iloa keskelle talvea.

https://www.newyorker.com/culture/the-new-yorker-documentary/the-new-yorker-documentary-summer-in-new-york
The New Yorker -lehden dokumentti elokuvassa keskitytään New York Cityn kesäisiin nähtävyyksiin ja tunnelmiin, jotka voivat auttaa sinua luomaan kesämäisen fiiliksen keskellä kylmää talvea.

https://www.nycgovparks.org/events/summerstage
NYC Parks järjestää SummerStage-tapahtumia ympäri kaupunkia, tarjoten mahdollisuuden nauttia live-musiikista ja ulkoilmakonserteista, jotka tuovat kesäisen tunnelman myös talven keskelle.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *