Kesätapahtumat, joita et halua missata New Yorkin osavaltiossa

Kesä New Yorkin osavaltiossa on täynnä tapahtumia ja aktiviteetteja, jotka eivät jätä ketään kylmäksi. Kaupungissa on niin paljon tarjottavaa, että päivät täyttyvät helposti erilaisista tapahtumista ja festivaaleista. Tässä artikkelissa esitellään muutamia kesätapahtumia, joita ei kannata missata New Yorkin osavaltiossa.

Yksi kesän kohokohdista on tietenkin New Yorkin kuuluisa Pride-viikko, joka järjestetään kesäkuussa. Tapahtuma on yksi maailman suurimmista ja värikkäimmistä LGBTQ-tapahtumista, ja se luo kaupunkiin unohtumattoman ilmapiirin. Pride-viikko huipentuu suureen Pride-marssiin, joka kerää tuhansia osallistujia eri puolilta maailmaa.

Toinen kesäinen tapahtuma, jota ei kannata missata, on Coney Islandin Nathan’s Hot Dog Eating Contest. Kyseessä on legendaarinen kilpailu, jossa ammattimaiset kilpasyöjät kilpailevat siitä, kuka pystyy syömään eniten hot dogeja tietyn ajan kuluessa. Tapahtuma on absurdi ja viihdyttävä, ja se houkuttelee paikalle lukuisia katsojia vuosittain.

Jos musiikki on lähellä sydäntäsi, kannattaa ehdottomasti suunnata New Yorkin osavaltiossa järjestettävään Governors Ball Music Festivaliin. Tämä kolmipäiväinen festivaali kerää yhteen vallankumouksellisia muusikoita eri genreistä, ja se tarjoaa unohtumattoman musiikkielämyksen kaikille festivaalivieraille.

Myös taiteen ystäville on tarjolla täydellisiä tapahtumia New Yorkin osavaltiossa kesän aikana. Esimerkiksi Storm King Art Centerin ulkotaidenäyttely on kesän kohokohta taiteenystäville. Tämä valtava ulkonäyttely tarjoaa upean kokemuksen, kun taide ja luonto yhdistyvät ainutlaatuisella tavalla.

Kesätapahtumien joukosta ei tietenkään voi unohtaa New Yorkin lukuisia elintarvikefestivaaleja. Esimerkiksi Smorgasburg-festivaali Brooklynessa on yksi kaupungin suosituimmista ruokatapahtumista, ja se tarjoaa vierailijoille mahdollisuuden maistella erilaisia paikallisia herkkuja ja ruokia.

Myös urheilufanit löytävät itselleen sopivaa tekemistä New Yorkin osavaltiossa kesällä. Esimerkiksi Major League Baseballin New York Yankees ja New York Mets pelaavat kesän aikana useita kotipelejä, joihin kannattaa ehdottomasti hankkia liput ja kokea baseballin ainutlaatuinen tunnelma paikan päällä.

Yksi kesän kohokohdista on myös New Yorkin kuuluisa Shakespeare in the Park -näytöskiertue. Central Parkissa järjestettävät ilmaiset teatteriesitykset tarjoavat unohtumattoman kokemuksen kaikille Shakespeare-faneille ja teatterin ystäville.

Lisäksi New Yorkin osavaltiossa järjestetään lukuisia erilaisia kulttuuritapahtumia ja festivaaleja ympäri kesän. Esimerkiksi Harlem Day on yksi kaupungin perinteisistä tapahtumista, joka juhlistaa kaupungin monimuotoista kulttuuria ja historiaa.

Kaiken kaikkiaan New Yorkin osavaltiossa riittää kesällä tekemistä ja nähtävää jokaiseen makuun. Olit sitten musiikin, taiteen, ruoan tai urheilun ystävä, kaupungista löytyy varmasti sinulle sopiva tapahtuma tai festivaali. Muista varata liput ja majoitus ajoissa, jotta et jää paitsi kesän ikimuistoisista tapahtumista New Yorkissa.

Artikkelin aiheeseen liittyviä linkkejä

– New Yorkin tapahtumakalenteri – New Yorkin osavaltion virallinen tapahtumakalenteri, josta löytyy kattava lista erilaisista tapahtumista ja festivaaleista ympäri osavaltiota.
Niagaran putoukset – Käy kokemassa maailman kuuluisimmat putoukset, jotka sijaitsevat New Yorkin ja Kanadan rajalla. Niagaran putouksilla järjestetään myös erilaisia tapahtumia kesäisin.
– Wake Reflections vesihiihto – Nauti aktiivisesta päivästä vesihiihdon parissa järven upeissa maisemissa. Wake Reflections tarjoaa vesihiihtoelämyksiä koko perheelle New Yorkin Finger Lakes -alueella.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *