Tavat, joilla New Yorkin osavaltio saa sinut halloween-henkiseksi

Syksy on saapunut New Yorkiin ja se tarkoittaa yhtä asiaa – Halloweenin lähestymistä! New Yorkin osavaltio on tunnettu monista halloweeniin liittyvistä tapahtumista ja aktiviteeteista, jotka saavat sinut täysin halloween-henkiseksi. Tässä blogissa kerron sinulle joitakin tapoja, joilla voit ottaa kaiken irti New Yorkin halloween-tunnelmasta.

Ensinnäkin, New Yorkin osavaltio tarjoaa lukuisia kauhuinnoiltaja, hirvittäviä kummitustarinoita ja muita pelottavia tapahtumia, jotka sopivat täydellisesti Halloweenin viettoon. Esimerkiksi Sleepy Hollowin kylä on tunnettu legendaarisesta Haunted Hayride -nimisestä hirvityspuistostaan, jossa voi kokea pelottavia kohtauksia ja törmätä kummituksiin ja muihin hirviöihin. Lisäksi New Yorkissa järjestetään monia kummituskierroksia, joiden avulla voit tutustua kaupungin synkkiin ja salaperäisiin kolkkiin.

Toinen tapa, jolla New Yorkin osavaltio saa sinut halloween-henkiseksi, on sen lukuisat halloween-teemaiset tapahtumat ja juhlat. Kaupungissa järjestetään runsaasti Halloween-juhlia ja paraateja, jotka tarjoavat loistavan tilaisuuden pukeutua hirviöiksi, vampyyreiksi tai muiksi pelottaviksi hahmoiksi. Voit osallistua esimerkiksi Village Halloween Paraden järjestämään paraatiin tai liittyä Halloween-pubikierrokselle, jossa voit nauttia Halloween-henkisistä juomista ja musiikista.

Kolmas tapa, jolla New Yorkin osavaltio saa sinut halloween-henkiseksi, on sen lukuisat kauhuelokuvat ja teatteriesitykset. Kaupungin lukuisat elokuvateatterit ja teatterit esittävät usein klassisia kauhuelokuvia ja näytelmiä Halloweenin aikaan. Voit siis viettää iltaa katsomalla esimerkiksi ”Kauhun talo”, ”Shining” tai muita kauhuelokuvia suurelta valkokankaalta.

Lisäksi New Yorkissa järjestetään myös monia halloween-teemaisia näyttelyitä ja tapahtumia. Voit esimerkiksi tutustua MoMA:n nykytaiteen museossa järjestettävään halloween-näyttelyyn tai osallistua New Yorkin historiallisen yhdistyksen järjestämään halloween-kierrokseen, jossa voit tutustua kaupungin historiallisiin kummitustarinoihin.

Kaiken kaikkiaan New Yorkin osavaltio tarjoaa lukuisia tapoja, joilla voit virittäytyä halloween-henkiseen tunnelmaan. Olit sitten kauhufani, kauhuelokuvien ystävä tai vain halloweenin viettäjä, New Yorkissa riittää varmasti tekemistä ja nähtävää Halloweenin aikaan. Joten älä jää kotiin kaivelemaan kurpitsaa, vaan lähde rohkeasti tutkimaan kaupungin halloween-tarjontaa ja nauti täysin rinnoin tästä pelottavan hauskan juhlan ajasta!

Artikkelin aiheeseen liittyviä linkkejä

– [New York Halloween Parade](https://www.halloween-nyc.com/)
One of the biggest Halloween events in New York City is the annual Halloween Parade, where thousands of costumed participants march down 6th Avenue in Greenwich Village. The parade is known for its creative costumes, live music, and spooky floats.

– [Blood Manor Haunted House](https://www.bloodmanor.com/)
If you’re a fan of haunted houses, be sure to check out Blood Manor in New York City. This interactive haunted attraction features creepy rooms, terrifying actors, and plenty of jump scares to keep you on your toes.

– [Halloween Harvest Festival](https://pierpumpkinpatch.com/)
For family-friendly Halloween fun, head to the Halloween Harvest Festival at Luna Park in Coney Island. This event features pumpkin picking, costume contests, trick-or-treating, and a spooky haunted house for visitors of all ages to enjoy.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *