EtusivuYleinenBabymoon-lomavinkkejä New Yorkin osavaltiossa

Babymoon-lomavinkkejä New Yorkin osavaltiossa

Babymoon eli vauvamatka on viime vuosina noussut suosioon odottavien vanhempien keskuudessa. Se on viimeinen mahdollisuus nauttia rennosta lomasta ennen vauvan saapumista maailmaan. New Yorkin osavaltio tarjoaa monipuolisia ja romanttisia vaihtoehtoja babymoon-lomalle, olit sitten kiinnostunut kaupunkielämästä, maaseudun rauhasta tai luonnon kauneudesta.

Kaupunkiloma New York Cityssä

New York City on täynnä nähtävyyksiä ja aktiviteetteja, jotka sopivat täydellisesti babymoon-lomalle. Voit nauttia romanttisesta kävelystä Central Parkissa, shoppailla Fifth Avenuen luksusliikkeissä tai maistella herkullisia ruokia Michelin-tähden ravintoloissa. Voit myös rentoutua hotellin kylpylässä tai nauttia upeista näköaloista Empire State Buildingin observatoriosta. Muista kuitenkin ottaa lomasta myös rennosti ja varata aikaa lepoon ja rentoutumiseen.

Luksusloma Hamptonsissa

Jos kaipaat rauhallisempaa ja luonnonläheisempää ympäristöä, suuntaa Hamptonsiin Long Islandilla. Tämä ylellinen rantakohde tarjoaa hienostunutta tunnelmaa, kauniita hiekkarantoja ja maailmankuuluja ravintoloita. Voit majoittua ylellisessä lomavillassa, rentoutua hiekkarannalla tai nauttia hemmotteluhoidoista paikallisessa kylpylässä. Voit myös tutustua alueen viehättäviin kyliin, kuten Southamptoniin ja East Hamptoniin, tai tehdä veneretken lähisaarille.

Maaseutuloma Hudson Valleyssa

Hudson Valley tarjoaa kauniita maisemia, historiallisia nähtävyyksiä ja herkullista ruokaa. Voit tutustua viiniviljelmiin, maatilamatkailukohteisiin ja viehättäviin pikkukaupunkeihin, kuten Rhinebeckiin ja Woodstockiin. Voit tehdä patikointiretkiä ympäröivässä luonnossa, nauttia paikallisista herkuista maatilojen markkinoilla tai rentoutua mukavassa bed & breakfast -majoituksessa. Voit myös osallistua alueen taide- ja kulttuuritapahtumiin tai tutustua Hudson-joen varrella sijaitseviin historiallisiin kartanoihin.

Aktiiviloma Adirondackin vuorilla

Jos olet seikkailunhaluinen ja urheilullinen babymoon-matkailija, suuntaa Adirondackin vuorille Pohjois-New Yorkiin. Voit patikoida vuoristopoluilla, meloa järvillä tai hiihtää talvisin. Voit myös yöpyä teltassa tai vuoristomajassa ja nauttia upeista tähtitaivaista ja hiljaisuudesta. Muista kuitenkin olla varovainen ja ottaa huomioon turvallisuusnäkökohdat, varsinkin jos odotat lasta.

Mikä tahansa onkin valintasi, muista kuunnella kehoasi ja ottaa lomasta rennosti. Babymoon on ainutlaatuinen tilaisuus nauttia läheisestä ajasta kumppanin kanssa ennen lapsen saapumista. New Yorkin osavaltio tarjoaa monipuolisia vaihtoehtoja babymoon-lomalle, oli sitten kyse kaupungin vilinästä, maaseudun rauhasta, luonnon kauneudesta tai aktiiviurheilusta. Valinnanvaraa löytyy jokaiselle odottavalle vanhemmalle, joten valitse juuri sinulle sopiva kohde ja nauti rentouttavasta lomasta ennen vauvan saapumista!

Artikkelin aiheeseen liittyviä linkkejä

I Love NY – Tutustu New Yorkin osavaltion viralliseen matkailusivustoon ja löydä vinkkejä ja inspiraatiota babymoon-loman suunnitteluun.
The New York Times Travel – Lue matkailuaiheisia artikkeleita ja vinkkejä New Yorkin osavaltion parhaista matkakohteista ja aktiviteeteista ennen babymoon-lomaasi.
Time Out New York – Selaa tapahtumia, ravintoloita, nähtävyyksiä ja aktiviteetteja New Yorkin osavaltiossa ja suunnittele ikimuistoinen babymoon-loma.


Kommentit

Babymoon-lomavinkkejä New Yorkin osavaltiossa — Ei kommentteja

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>