EtusivuYleinennew-york-on-a-budget-free-and-low-cost-things-to-do-in-chautauqua-allegheny

New York on yksi maailman kalleimmista kaupungeista, mutta se ei tarkoita, että halvalla matkailu olisi mahdotonta. Chautauqua-Allegheny alueella, joka sijaitsee noin 90 mailia Buffalosta, voi kokea monia upeita ja mielenkiintoisia asioita ilman, että lompakko liian paljoa kärsii. Tässä blogissa jaan vinkkejä siitä, miten voit nauttia New Yorkin matkasta budjetin puitteissa.

1. Luonnonkauneutta Lake Chautauqualle
Yksi parhaista tavoista nauttia New Yorkista on tutustua sen upeaan luontoon. Lake Chautauqua on kaunis järvi, joka tarjoaa upeita ulkoilumahdollisuuksia. Voit kävellä sen rannalla, rentoutua sen rannalla tai vuokrata kanootin tai kajakin ja tutkia sen vesillä. Lisäksi järven ympäristössä on useita patikointireittejä ja retkeilymahdollisuuksia. Nauti luonnonkauneudesta ilmaiseksi ja välillä lasillisella paikallisesti valmistettua olutta.

2. Tutustu Ellicottvilleen
Ellicottville on viehättävä pikkukaupunki, joka tarjoaa ainutlaatuisen ja viehättävän ympäristön kävelylle ja shoppailulle. Kaupungissa on myös monia tapahtumia ja festivaaleja ympäri vuoden, joten kannattaa tarkistaa paikallinen tapahtumakalenteri ennen vierailua. Ellicottville on myös tunnettu hiihtokeskuksistaan ja tarjoaa mahdollisuuden nauttia talviurheilun iloista edullisesti.

3. Vieraile Allegany State Parkissa
Allegany State Park on yksi suurimmista ja viehättävimmistä puistoista New Yorkissa. Puistossa voit patikoida, pyöräillä, retkeillä ja kalastaa. Puistossa on myös useita leirintäalueita, joten voit nauttia yön ulkona tähtitaivaan alla edullisesti. Lisäksi puistossa järjestetään usein erilaisia tapahtumia, kuten konsertteja ja retkiä.

4. Tutustu Fredoniaan
Fredonia on toinen viehättävä kaupunki Chautauqua-Allegheny alueella, joka tarjoaa paljon nähtävää ja koettavaa. Kaupunki on tunnettu taide- ja kulttuuritarjonnastaan, joten kannattaa tutustua paikalliseen taidegalleriaan tai teatteriin. Kaupungissa on myös monia trendikkäitä kahviloita ja ravintoloita, joissa voit nauttia paikallisista herkuista edullisesti. Fredonia on myös tunnettu musiikkifestivaaleistaan, joten kannattaa tarkistaa tapahtumakalenteri ennen vierailua.

5. Tutustu Chautauqua Instituteen
Chautauqua Institute on yksi maailman vanhimmista kulttuurikeskuksista, joka tarjoaa laajan valikoiman taide- ja kulttuuritapahtumia ympäri vuoden. Instituutti tarjoaa myös opetusta eri taiteenaloilla, joten voit osallistua erilaisiin kursseihin ja työpajoihin edullisesti. Instituutti tarjoaa myös opastettuja kierroksia ja esityksiä, joten voit oppia alueen historiasta ja kulttuurista.

6. Vieraile Lucille Ballin Museossa ja Desi Arnaz Centerissä
Lucille Ball ja Desi Arnaz ovat kaksi legendaarista hahmoa, jotka ovat tehneet historiaa televisiossa. Heidän perintönsä elää edelleen Jamestownissa, jossa voit vierailla Lucille Ballin Museossa ja Desi Arnaz Centerissä. Museoissa voit tutustua Ballin ja Arnazin elämään ja uraan, sekä nähdä monia mielenkiintoisia esineitä ja dokumentteja heidän ajaltaan. Museoihin on edullinen pääsymaksu, joten ne sopivat hyvin budjettimatkailijoille.

7. Osta paikallista tuotettua ruokaa
Chautauqua-Allegheny alue on tunnettu paikallisesta ruoastaan ja juomastaan, joten kannattaa ehdottomasti maistaa alueen herkkuja. Voit ostaa tuoretta hedelmää ja vihanneksia paikallisilta markkinoilta tai maistella paikallisesti valmistettuja juustoja ja leivonnaisia. Alueella on myös useita viinitiloja, joissa voit maistella paikallisia viinejä edullisesti. Nauti herkullisista paikallisista mauista ja tue samalla paikallisia viljelijöitä ja yrittäjiä.

8. Vieraile Panama Rocksissa
Panama Rocks on luonnonmuodostelma, joka koostuu valtavista kivimuodoista ja luolista. Voit patikoida Panama Rocksissa ja tutkia sen kapeita kujia ja käytäviä. Alue tarjoaa upeita näkymiä ja mahdollisuuden tutustua alueen geologiaan ja luonnonhistoriaan. Panama Rocks on suosittu retkikohde Chautauqua-Allegheny alueella, joten kannattaa vierailla siellä aikaisin aamulla välttääkseen ruuhkat.

9. Tutustu Alleghenyn valtionmetsään
Alleghenyn valtionmetsä on yksi suurimmista valtionmetsistä Itä-Yhdysvalloissa ja tarjoaa upeita ulkoilumahdollisuuksia. Voit patikoida, pyöräillä ja retkeillä metsässä, ja tutustua sen monipuoliseen eläimistöön ja kasvistoon. Metsässä on myös useita leirintäalueita, joten voit viettää yösi luonnon helmassa edullisesti. Tutustu retkeilyreitteihin ja luonnonnähtävyyksiin Alleghenyn valtionmetsässä ja koe New Yorkin villi luonto.

10. Osallistu paikalliseen tapahtumaan
Chautauqua-Allegheny alueella järjestetään lukuisia tapahtumia ja festivaaleja ympäri vuoden, joten kannattaa tarkistaa paikallinen tapahtumakalenteri ennen vierailua. Voit osallistua paikalliseen musiikkifestivaaliin, ruokafestivaaliin tai käsityömessuille ja kokea alueen kulttuuria ja perinteitä läheltä. Useimmat tapahtumat ovat ilmaisia tai niiden pääsymaksut ovat hyvin edullisia, joten voit nauttia alueen vilkkaasta kulttuurielämästä budjetin puitteissa.

Chautauqua-Allegheny alueella on paljon nähtävää ja koettavaa myös budjetin puitteissa. Voit tutustua alueen luontoon, kulttuuriin ja historiaan edullisesti ja nauttia paikallisista herkuista ja tapahtumista ilman, että lompakko liian paljon kärsii. Suunnittele matkasi huolella ja hyödynnä alueen monipuolista tarjontaa, niin saat unohtumattoman kokemuksen New Yorkista pienellä budjetilla.

Artikkelin aiheeseen liittyviä linkkejä

NYCgo – Virallinen New Yorkin matkailusivusto, josta löydät tietoa tapahtumista, nähtävyyksistä ja ravintoloista kaupungissa.
Time Out New York – Sivusto tarjoaa vinkkejä ja ideoita New Yorkissa vierailuun, kuten parhaat ravintolat, nähtävyydet ja tapahtumat.
Smart Destinations – New Yorkin nähtävyydet – Sivusto tarjoaa tietoa ja lipputarjouksia eri nähtävyyksille New Yorkissa, kuten Empire State Building ja Vapaudenpatsas.


Kommentit

new-york-on-a-budget-free-and-low-cost-things-to-do-in-chautauqua-allegheny — Ei kommentteja

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>