EtusivuYleinenMissä lomailla lasten kanssa ja silti pitää hauskaa kesällä

Kesäloman vietto lasten kanssa voi joskus tuntua haastavalta tehtävältä, mutta New York City tarjoaa lukemattomia mahdollisuuksia hauskaan ja ikimuistoiseen perhelomaan. Tässä artikkelissa esitellään muutamia vinkkejä lapsiystävällisiin aktiviteetteihin ja nähtävyyksiin, jotka varmasti viihdyttävät koko perhettä kesälomalla New Yorkissa.

Ensimmäinen vinkki perhelomalle New Yorkissa on vierailla Central Parkissa. Tämä ikoninen puisto tarjoaa lukuisia aktiviteetteja ja nähtävyyksiä kaikenikäisille. Voitte esimerkiksi vuokrata polkupyöriä ja pyöräillä pitkin puiston polkuja tai osallistua ilmaisiin taidetyöpajoihin, joita järjestetään usein puistossa. Lisäksi voitte pikniköidä nurmikolla tai rentoutua jäätelönsyönnin merkeissä puiston kahviloissa. Central Park on loistava paikka viettää rentouttavaa päivää perheen kanssa keskellä vilkasta kaupunkia.

Toinen vinkki perhelomalle New Yorkissa on vierailla jossakin kaupungin monista lapsiystävällisistä museoista. Esimerkiksi American Museum of Natural History tarjoaa lukuisia interaktiivisia näyttelyitä ja aktiviteetteja lapsille. Lapset voivat tutustua dinosauruksiin, avaruuteen ja muihin mielenkiintoisiin aiheisiin museon monipuolisten näyttelyiden avulla. Lisäksi monissa museoissa järjestetään erilaisia työpajoja ja tapahtumia lapsille, jotka tekevät museokäynnistä hauskan ja opettavaisen kokemuksen koko perheelle.

Kolmas vinkki perhelomalle New Yorkissa on vierailla jossakin kaupungin lukuisista teemapuistoista. Esimerkiksi Coney Islandin huvipuisto tarjoaa hauskoja ja jännittäviä aktiviteetteja lapsille ja aikuisille. Voitte kokeilla erilaisia huvilaitteita, nauttia herkuista ja seurata esityksiä esimerkiksi Coney Islandin kuuluisalla Luna Park -huvipuistossa. Lisäksi Coney Islandilla sijaitsee myös ranta, jossa voitte viettää rentouttavaa rantapäivää lasten kanssa. Teemapuistopäivä on varmasti ikimuistoinen elämys koko perheelle.

Neljäs vinkki perhelomalle New Yorkissa on osallistua johonkin kaupungin lukuisista kulttuuritapahtumista. Esimerkiksi kesäisin järjestetään lukuisia ulkoilmafestivaaleja, konsertteja ja elokuvailtoja eri puolilla kaupunkia. Voitte esimerkiksi osallistua konserttiin Central Parkissa tai elokuvailtaan Bryant Parkissa. Lisäksi monet kaupungin museot ja taidegalleriat tarjoavat erityisohjelmaa lapsille kesäisin, joten kulttuurin nälkäiset lapset voivat tutustua taiteeseen ja historian ihmeisiin aivan uudella tavalla.

Viimeinen vinkki perhelomalle New Yorkissa on vierailla kaupungin lukuisissa puistoissa ja leikkipaikoilla. Esimerkiksi Washington Square Park ja Union Square Park tarjoavat leikkipaikkoja ja viheralueita, joissa lapset voivat leikkiä ja juosta vapaasti. Lisäksi kaupungissa on useita lasten teemapuistoja, kuten Bryant Park Carousel ja Victorian Gardens at Wollman Rink, jotka tarjoavat hauskaa ja jännittävää viihdettä lapsille. Voitte myös osallistua johonkin kaupungin lukuisista puistojen ja leikkipaikkojen järjestämistä tapahtumista ja aktiviteeteista kesäloman aikana.

Kaiken kaikkiaan New York City tarjoaa lukemattomia mahdollisuuksia hauskaan ja ikimuistoiseen perhelomaan kesällä. Olipa perheen mukana sitten pieniä lapsia tai jo hieman isompia seikkailijoita, kaupungin monipuolinen tarjonta varmasti viihdyttää kaikkia. Central Parkin vehreät nurmikot, museoiden mielenkiintoiset näyttelyt, teemapuistojen huvilaitteet ja kaupungin kulttuuritapahtumat tekevät New Yorkista täydellisen kohteen lomailuun lasten kanssa. Joten varatkaa liput ja pakatkaa matkalaukut – unohtumaton perheloma odottaa New Yorkissa!

Artikkelin aiheeseen liittyviä linkkejä

Central Park: Central Park on suuri kaupunkipuisto Manhattanilla, joka tarjoaa monipuolisia aktiviteetteja koko perheelle. Voit vuokrata polkupyöriä, piknikata nurmikoilla tai vierailla eläintarhassa.
American Museum of Natural History: Amerikkalainen luonnontieteellinen museo on mielenkiintoinen kohde lapsille, jotka pitävät dinosaurusista ja muista eläimistä. Museossa on myös planetaario.
The High Line: The High Line on vanha junarata, joka on muutettu puistikoksi Manhattanin läpi kulkevassa kaupunginosassa. Voit kävellä ja ihastella maisemia yhdessä perheen kanssa.


Kommentit

Missä lomailla lasten kanssa ja silti pitää hauskaa kesällä — Ei kommentteja

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>