EtusivuYleinenRuoka- ja juomareitit ja -kierrokset New Yorkin osavaltiossa

New Yorkin osavaltio tarjoaa lukemattomia mahdollisuuksia ruoan ja juoman ystäville. Alueen monipuolinen gastronominen tarjonta houkuttelee niin paikallisia kuin turistejakin ympäri maailmaa. Ruoka- ja juomakierrokset ovat suosittu tapa tutustua alueen herkullisiin makuihin ja ainutlaatuiseen ruokakulttuuriin. Tässä blogikirjoituksessa esittelemme muutaman mielenkiintoisen ruoka- ja juomareitin New Yorkin osavaltiossa.

Yksi suosituimmista ruoka- ja juomakierroksista New Yorkin osavaltiossa on Hudson Valleyn viinireitti. Tämä alue tunnetaan paitsi upeista maisemistaan myös laadukkaista viinilajikkeistaan. Kierroksen aikana voit vierailla useissa viinitiloissa, maistella erilaisia viinejä ja oppia lisää alueen viinintuotannosta. Monilla viinitiloilla on myös ravintoloita, joissa voit nauttia paikallisia herkkuja viinilasin äärellä.

Toinen mielenkiintoinen ruoka- ja juomareitti New Yorkin osavaltiossa on Finger Lakesin matka. Tämä alue on tunnettu erityisesti viimaaalajikkeistaan, joita viljellään alueen lukuisilla viinitiloilla. Finger Lakesin matka tarjoaa mahdollisuuden tutustua paikalliseen viinikulttuuriin ja maistella alueen parhaita viinejä. Lisäksi voit nauttia upeista maisemista järven rannalla ja vierailla alueen viehättävissä pikkukaupungeissa.

Jos olet enemmän oluen ystävä, kannattaa ehdottomasti suunnata Brooklynin olutkierrokselle. Tämä matka vie sinut läpi Brooklynin hipster-meininkejä, jossa pääset maistelemaan paikallisia käsityöoluita ja tutustumaan alueen olutkulttuuriin. Monet olutpanimot tarjoavat myös opastettuja kierroksia ja maistelutapahtumia, joissa voit oppia lisää oluenvalmistuksesta ja maistella erilaisia olutlajikkeita.

Mikäli olet enemmän ruoan kuin juoman ystävä, voit suunnata Hudson Valleyn ruokareitille. Tämä kierros vie sinut alueen parhaisiin ravintoloihin ja maistelemaan paikallisia herkkuja. Voit esimerkiksi kokeilla alueen tunnettuja omenoita ja maistella herkullisia omenapiirakoita paikallisilla tiloilla. Tarjolla on myös runsaasti muita paikallisia herkkuja, kuten juustoja, hunajaa ja muita tuoreita tuotteita.

New Yorkin osavaltio tarjoaa siis lukemattomia mahdollisuuksia ruoan ja juoman ystäville. Ruoka- ja juomareitit ja -kierrokset ovat loistava tapa tutustua alueen monipuoliseen gastronomiseen tarjontaan ja saada uusia makuelämyksiä. Olit sitten viinin, oluen tai ruoan ystävä, New Yorkin osavaltio tarjoaa jotain jokaiseen makuun. Suunnittele siis seuraava ruoka- ja juomamatkasi New Yorkiin ja koe makujen maailma tämän upean osavaltion tarjoamana!

Artikkelin aiheeseen liittyviä linkkejä

Foods of NY Tours – Foods of NY Tours järjestää ravintola- ja ruokakierroksia New Yorkissa eri kaupunginosissa, tarjoten mahdollisuuden maistella monipuolista ruokaa ja oppia paikallisista herkuista.

Niagara Wine Trail – Niagara Wine Trail tarjoaa viininystäville mahdollisuuden tutustua alueen viinitiloihin ja maistella paikallisia viinejä. Reitti kulkee Niagaran alueen viinitilojen läpi, tarjoten upeita maisemia ja herkullisia viinejä.

New York State Food Tours – New York State Food Tours tarjoaa monipuolisia ruokakierroksia eri puolilla osavaltiota, esitellen paikallisia herkkuja ja ruokakulttuuria. Matkailijat pääsevät maistelemaan erilaisia ruokia ja oppimaan alueen ruokahistoriasta.


Kommentit

Ruoka- ja juomareitit ja -kierrokset New Yorkin osavaltiossa — Ei kommentteja

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>