EtusivuYleinenParhaat jäätelöpaikat New Yorkin osavaltiossa

New York City, tunnetusti maailman jäätelöpääkaupunki, tarjoaa lukemattomia herkullisia jäätelöpaikkoja ympäri kaupunkia. Mutta New Yorkin osavaltio on täynnä myös monia muita upeita jäätelöpaikkoja, jotka tarjoavat herkullisia ja ainutlaatuisia makuelämyksiä kaikille jäätelön ystäville. Tässä artikkelissa esittelemme joitakin parhaita jäätelöpaikkoja ympäri New Yorkin osavaltiota, jotta voit löytää uusia suosikkejasi.

1. Ample Hills Creamery, Brooklyn
Ample Hills Creamery sijaitsee Brooklynin sydämessä ja tarjoaa uskomattomia jäätelöitä kaikille makumieltymyksille. Heidän kausittaiset ja paikalliset raaka-aineet tekevät jäätelöistä tuoreita ja herkullisia. Suosittelemme maistamaan heidän suosittua jäätelöä, kuten ooey gooey butter cake tai salted crack caramel.

2. Emack & Bolio’s, Albany
Emack & Bolio’s on tunnettu herkullisista ja värikkäistä jäätelöistään, jotka ovat täydellinen vaihtoehto perinteiselle jäätelölle. Heidän valikoimastaan löytyy monia erilaisia makuja ja toppingeja, jotka tekevät jäätelöstä todellisen herkkuhetken. Suosittelemme kokeilemaan heidän signature-jäätelöä, kuten Deep Purple Cow tai Grasshopper Pie.

3. Martha’s Dandee Creme, Lake George
Martha’s Dandee Creme on suosittu jäätelöpaikka Lake Georgessa, joka tarjoaa herkullisia jäätelöitä ja muita herkkuja koko perheelle. Heidän tuoreet maut ja valtavat jäätelöannokset tekevät tästä paikasta ehdottoman vierailun arvoisen. Suosittelemme kokeilemaan heidän kuuluisaa soft serve -jäätelöä, kuten Banana Split tai Cookie Dough.

4. Lickety Split, Cold Spring
Lickety Split on pieni ja viehättävä jäätelöbaari Cold Springissä, joka tarjoaa herkullisia ja aitoja jäätelömakuja. Heidän käsintehty jäätelö ja miellyttävä tunnelma tekevät tästä paikasta suosikin paikallisille ja turisteille. Suosittelemme maistamaan heidän perinteisiä jäätelöitä, kuten Mint Chocolate Chip tai Vanilla Bean.

5. The Cremeria, Woodstock
The Cremeria on upea jäätelöpaikka Woodstockissa, joka tarjoaa herkullisia italialaisia jäätelöitä ja sorbetteja. Heidän autenttiset maut ja raikkaat jäätelöt tekevät tästä paikasta todellisen helmen keskellä maaseutua. Suosittelemme maistamaan heidän italialaisia jäätelöitä, kuten pistachio tai stracciatella.

6. Clare and Carl’s, Plattsburgh
Clare and Carl’s on perinteinen jäätelöbaari, joka tarjoaa herkullisia makuja ja nostalgista tunnelmaa Plattsburghissa. Heidän laaja valikoima jäätelöitä ja toppingeja tekevät tästä paikasta suosikin koko perheelle. Suosittelemme kokeilemaan heidän suosittuja jäätelöitä, kuten Peanut Butter Cup tai Mocha Almond Fudge.

7. Lake Effect Ice Cream, Buffalo
Lake Effect Ice Cream on suosittu jäätelöpaikka Buffalossa, joka tarjoaa ainutlaatuisia ja mielenkiintoisia jäätelömakuja. Heidän rohkeat ja innovatiiviset maut tekevät tästä paikasta erityisen suosikin seikkailunhaluisille jäätelön ystäville. Suosittelemme maistamaan heidän erikoisjäätelöitä, kuten Beer & Pretzels tai Lavender Honey.

Näiden jäätelöpaikkojen lisäksi New Yorkin osavaltio tarjoaa lukemattomia muita upeita ja herkullisia jäätelöpaikkoja ympäri kaupunkia. Olipa mieltymyksesi perinteiseen jäätelöön tai avantgarde-makuihin, New Yorkin osavaltio varmasti tarjoaa jotain jokaiseen makuun. Joten ota seuraava retki jäätelöseikkailulle ympäri New Yorkin osavaltiota ja löydä uusia suosikkejasi näistä upeista jäätelöpaikoista.

Artikkelin aiheeseen liittyviä linkkejä

Big Gay Ice Cream – Big Gay Ice Cream on suosittu jäätelöbaari, jolla on useita sijainteja New York Cityssä. Heidän omaperäiset ja värikkäät jäätelöannoksensa ovat tunnettuja ympäri kaupunkia.

Ample Hills Creamery – Ample Hills Creamery valmistaa herkullisia jäätelöitä käsityönä Brooklynissä. Heidän ainutlaatuiset makuyhdistelmänsä tekevät heidän jäätelöistään suosikin monille.

Van Leeuwen Ice Cream – Van Leeuwen Ice Creamin käsityönä valmistetut jäätelöt ovat saavuttaneet suuren suosion New Yorkissa. He käyttävät vain parhaita luomuainesosia jäätelöissään.


Kommentit

Parhaat jäätelöpaikat New Yorkin osavaltiossa — Ei kommentteja

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>