EtusivuYleinenTekemistä lasten kanssa Syracusessa

Syracuse on kaunis kaupunki New Yorkin osavaltiossa, joka tarjoaa monipuolisia aktiviteetteja niin aikuisille kuin lapsillekin. Jos olet suunnittelemassa perhelomaa Syracusessa, et varmasti tule pettymään valikoimaan tekemistä lasten kanssa. Tässä blogikirjoituksessa esittelemme muutamia suosittuja aktiviteetteja ja nähtävyyksiä, jotka sopivat erinomaisesti lapsiperheille.

Ensimmäinen kohde, joka on ehdottomasti lasten suosikki, on Destiny USA -ostoskeskus. Tämä valtava kauppakeskus tarjoaa paljon enemmän kuin pelkkiä kauppoja – sieltä löytyy esimerkiksi leikkipaikkoja, elokuvateattereita, kiipeilyseinä, huvipuisto ja jopa sisähuvipuisto WonderWorks. Lapset voivat viettää tuntikausia leikkien ja huvitellen, kun taas aikuiset voivat shoppailla ja rentoutua kahviloissa tai ravintoloissa.

Toinen mainio aktiviteetti on The Strong National Museum of Play, joka sijaitsee vain lyhyen ajomatkan päässä Syracusesta. Tämä museo on omistettu leikkimiselle ja oppimiselle, ja siellä on valtavat määrät interaktiivisia näyttelyitä ja aktiviteetteja lapsille. Lapset voivat muun muassa leikkiä värikkäissä leikkialueissa, tutkia erilaisia teemoja kuten avaruutta tai dinosauruksia, ja osallistua erilaisiin työpajoihin ja tapahtumiin. The Strong National Museum of Play on taatusti paikka, jossa lapset pääsevät toteuttamaan luovuuttaan ja nauttimaan leikistä täysillä.

Kolmas suositus lapsiperheille on Rosamond Gifford Zoo, joka tarjoaa unohtumattoman eläinmaailman kokemuksen lapsille ja aikuisille. Tässä eläintarhassa on yli 700 eläinlajia, kuten leijonia, kirahveja, pingviinejä ja jääkarhuja. Lapset voivat oppia lisää eri eläinlajeista ja niiden elinympäristöstä, ja monissa näyttelyissä on mahdollisuus nähdä eläimet läheltä ja jopa syöttää niitä. Rosamond Gifford Zoo on hauska ja opettavainen retkikohde koko perheelle.

Jos haluat viettää aikaa ulkona lasten kanssa, kannattaa ehdottomasti suunnata Onondaga Lake Parkiin. Tämä kaunis puisto tarjoaa monipuolisia aktiviteetteja kuten pyöräilyreittejä, kävelyteitä, leikkipaikkoja ja järvenranta-aluetta. Voit vuokrata polkupyörän tai kajakin ja tutkia ympäristöä omatoimisesti, tai osallistua parkin järjestämiin tapahtumiin ja retkiin. Onondaga Lake Park on loistava paikka rentoutua ja nauttia luonnon kauneudesta lasten kanssa.

Viides suosituksemme lapsiperheille on Erie Canal Museum, joka kertoo mielenkiintoisen tarinan Erie-kanavasta ja sen merkityksestä alueen historiassa. Museossa on interaktiivisia näyttelyitä, jotka sopivat mainiosti lapsille, ja opastetut kierrokset tarjoavat mahdollisuuden oppia lisää kanavan rakentamisesta ja toiminnasta. Lapset voivat esimerkiksi tutkia vanhoja kanavarakenteita, oppia köysityöskentelyä tai leikkiä historiallisia pelejä. Erie Canal Museum on mainio vierailukohde kaikille, jotka ovat kiinnostuneita historiasta ja kulttuurista.

Lopuksi, jos lapset ovat innokkaita oppimaan ja kokeilemaan uusia asioita, suosittelemme Science & Technology Museumia. Tämä museo tarjoaa laajan valikoiman interaktiivisia näyttelyitä ja kokeita, jotka innostavat ja herättelevät lasten mielenkiintoa tiedettä ja teknologiaa kohtaan. Lapset voivat esimerkiksi rakentaa robotteja, tutkia avaruutta, tai osallistua erilaisiin työpajoihin ja tapahtumiin. Science & Technology Museum on loistava paikka oppimiseen ja leikkimiseen, ja siellä voi viettää tuntikausia tutkien ja kokeillen erilaisia ilmiöitä.

Kaiken kaikkiaan Syracusessa riittää tekemistä ja nähtävää lapsiperheille. Olit sitten kiinnostunut luonnosta, historiasta, tiede

Artikkelin aiheeseen liittyviä linkkejä

Rosamond Gifford Zoo – Rosamond Gifford Zoo tarjoaa elämyksellisen päivän perheen pienimmille. Siellä lapset pääsevät tutustumaan moniin eri eläinlajeihin ja oppimaan samalla eläinten suojelusta.

Syracuse Children’s Museum – Syracuse Children’s Museum on loistava paikka lapsille oppia ja leikkiä samalla. Interaktiiviset näyttelyt ja aktiviteetit tarjoavat hauskaa tekemistä ja oppimista kaiken ikäisille lapsille.

Green Lakes State Park – Green Lakes State Park on ihanteellinen paikka perheen retkipäivälle. Järven rannalla voi uida, kalastaa ja patikoida kauniissa ympäristössä.


Kommentit

Tekemistä lasten kanssa Syracusessa — Ei kommentteja

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>