EtusivuYleinenLeirintäretkiä otettavaksi New Yorkissa tänä kesänä

Kesä on täällä, ja mikä olisi parempi tapa viettää se kuin suunnittelemalla leirintäretki New York Cityn hurmaavaan ympäristöön? New Yorkin kiireisestä kaupunkielämästä on helppo unohtaa kaupungin ympärillä olevat luonnonkauniit alueet ja mahdollisuudet leirintäretkille. Tässä blogissa jaamme sinulle vinkkejä ja ehdotuksia, miten voit suunnitella unohtumattoman leirintäretken New Yorkissa tänä kesänä.

Ensinnäkin, ennen kuin suunnittelet leirintäretkeäsi, sinun kannattaa varmistaa, että sinulla on kaikki tarvittavat varusteet ja varaukset kunnossa. Varusteisiin kuuluu teltta, makuupussi, retkikeitin, retkimatto, vaatteet, ruokaa ja juomaa sekä muita tarpeellisia retkeilyvarusteita. Varausten osalta on tärkeää tarkistaa, että sinulla on leirintäalueella varaus ja että tiedät mitä aktiviteetteja ja palveluita alueella on tarjolla.

Yksi suosituimmista leirintäkohteista New Yorkissa on Harriman State Park, joka sijaitsee vain muutaman tunnin ajomatkan päässä kaupungista. Tämä valtava puisto tarjoaa monipuolisia mahdollisuuksia patikointiin, pyöräilyyn, kalastukseen ja leirintään. Voit valita alueen järven rannalta tai metsän siimeksestä leirintäpaikkasi ja nauttia luonnonrauhasta kaukana kaupungin hälinästä.

Toinen suosittu leirintäkohde on Fire Island National Seashore, joka sijaitsee Long Islandin länsirannikolla. Tämä kaunis saaristo tarjoaa upeita hiekkarantoja, retkeilyreittejä ja mahdollisuuksia havainnoida villieläimiä. Voit leiriytyä saaren leirintäalueella ja nauttia meren äärellä olemisesta ja auringonlaskuista.

Jos kaipaat enemmän seikkailua ja haastetta, voit suunnata Adirondack Mountains -vuorille pohjoiseen New Yorkissa. Tämä alue tarjoaa upeita maisemia, järviä, vesiputouksia ja patikkareittejä kaiken tasoisille retkeilijöille. Voit valita yhden monista leirintäalueista ja viettää aikaa luonnossa vaelluksia tehden ja tähtitaivasta ihaillen.

Mutta mitä tehdä kun leirintäretki on suunniteltu ja varusteet valmiina? New York Cityssä on lukuisia ulkoilma-aktiviteetteja, joita voit kokeilla ennen tai jälkeen retkesi. Voit esimerkiksi vuokrata polkupyörän ja pyöräillä Central Parkin vehreillä poluilla tai osallistua kesäkonserttiin Bryant Parkissa. Voit myös rentoutua ja nauttia piknikistä Hudson River Parkissa tai osallistua ulkoilmatapahtumaan Governors Islandilla.

Lisäksi New York Cityssä on monia ulkoilma-aktiviteetteja, joita voit kokeilla kesäisin. Voit esimerkiksi kokeilla melontaa Hudson-joella tai osallistua SUP-lautailutunnille Jamaica Bayissa. Voit myös kokeilla surffausta Rockaway Beachilla tai rentoutua purjehdusretkellä Staten Islandin rannikolla.

Kaikki nämä aktiviteetit ja retket tarjoavat upean mahdollisuuden kokea kaupungin ympärillä olevaa luontoa ja nauttia ulkoilmasta kesällä. Leirintäretki New Yorkissa voi olla unohtumaton kokemus, joka yhdistää kaupungin sykkeen ja luonnon rauhan. Joten älä epäröi suunnitella omaa leirintäretkeäsi tänä kesänä ja tutustua New Yorkin ympäröiviin kauniisiin maisemiin ja ulkoilma-aktiviteetteihin!

Artikkelin aiheeseen liittyviä linkkejä

NYC Parks: NYC Parks verkkosivusto tarjoaa tietoa kaikista New Yorkin kaupungin puistoista ja virkistysalueista, jotka ovat loistavia kohteita leirintäretkille kaupungin ulkopuolella.
New York State Department of Environmental Conservation Camping Guide: Tämä opas tarjoaa tietoa leirintäalueista ympäri New Yorkin osavaltiota, jotka tarjoavat monipuolisia mahdollisuuksia leirintäretkille luonnon keskellä.
Reserve America: Reserve America on hyödyllinen sivusto, josta voit varata leirintäpaikkoja eri puolilta Yhdysvaltoja, mukaan lukien New Yorkin osavaltio. Voit suunnitella ja varata leirintäretkesi helposti tällä sivustolla.


Kommentit

Leirintäretkiä otettavaksi New Yorkissa tänä kesänä — Ei kommentteja

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>