EtusivuYleinenRavintolat ulkona ruokailuun New Yorkissa, joissa on näkymä

New York City on tunnettu monipuolisesta ravintolatarjonnastaan, mutta entäpä jos haluaisit nauttia ateriastasi samalla ihaillen kaupungin upeita maisemia? Onneksi New Yorkissa on lukemattomia ravintoloita, joissa voit herkutella ulkona ja samalla nauttia upeista näkymistä.

Yksi suosituimmista ulkoilmaravintoloista New Yorkissa on Rooftop Bar. Tämä päiväsaikaan avoinna oleva kattoterassi sijaitsee Rockefeller Centerin kattojen yllä ja tarjoaa upeat näkymät niin Empire State Buildingille kuin Central Parkillekin. Voit nauttia aamupalasta, brunchista tai lounaasta tässä upeassa ympäristössä ja samalla ihailla kaupungin maisemia.

Toinen upea vaihtoehto ulkona ruokailuun New Yorkissa on River Café. Tämä Michelin-tähdillä palkittu ravintola sijaitsee Brooklynin puolella, aivan East Riverin rannalla. Voit nauttia herkullisesta illallisesta tähtitaivaan alla ja samalla ihailla Manhattanin upeita valoja, jotka heijastuvat joen pinnasta. River Caféssa voit viettää romanttisen illallisen tai juhlistaa erityistä hetkeä näyttävässä ympäristössä.

Yksi tunnetuimmista ulkoravintoloista New Yorkissa on myös Bryant Park Grill. Tämä ravintola sijaitsee Bryant Parkin keskellä, aivan Times Squaren ja New York Public Libraryn vieressä. Voit nauttia päivällisestä tai illallisesta terassilla, josta avautuvat upeat näkymät puistoon ja sen ympärillä kohoaviin pilvenpiirtäjiin. Bryant Park Grill tarjoaa laadukasta amerikkalaista ruokaa rennossa ja viihtyisässä ympäristössä.

Jos kaipaat hieman eksoottisempaa tunnelmaa ulkoilmaruokailuun, kannattaa suunnata The Loeb Boathouseen Central Parkissa. Tämä ravintola sijaitsee aivan järven rannalla ja tarjoaa ainutlaatuisen mahdollisuuden nauttia ateriasta samalla kun soudellaan järvellä. Voit nauttia brunssista, lounaasta tai illallisesta ja samalla ihailla Central Parkin kauniita maisemia.

Jos haluat kokea New Yorkin yöelämää ulkona ruokailun merkeissä, suuntaa Ink48-hotellin kattoterassille. Täältä avautuu upeat näkymät Hudson-jokea ylittävälle Midtown-kaupunginosalle sekä New Jerseyn puolelle. Voit nauttia drinkkejä, pikkupurtavaa tai jopa illallista samalla kun ihailet auringonlaskua ja kaupungin valojen syttymistä.

Ulkoilmaravintolat tarjoavat upean ja ainutlaatuisen mahdollisuuden nauttia New Yorkin upeista maisemista samalla kun herkuttelet herkullisella ruoalla. Valitse itsellesi sopiva ravintola ja varaa pöytä ulkoterassilta, ja anna kaupungin tunnelman viedä mennessään. New Yorkin yöelämän sykkeessä voit kokea unohtumattomia hetkiä ulkona ruokailun parissa, ja samalla ihailla kaupungin valojen loistoa.

Artikkelin aiheeseen liittyviä linkkejä

– https://www.thepresslounge.com/ – The Press Lounge sijaitsee Hell’s Kitchenin katolla ja tarjoaa upeat näkymät Hudson-joelle ja kaupunkiin. Voit nauttia juomista ja ruoasta samalla ihaillen auringonlaskua.
– https://www.rockcentercafe.com/ – Rockefeller Centerin kattoalueella sijaitseva Rock Center Cafe tarjoaa upeat näkymät New Yorkin maamerkkeihin kuten Empire State Buildingiin ja Top of the Rock -näköalatasanteelle. Voit nauttia herkullisesta ruoasta ja samalla ihastella kaupungin vilskettä.
– https://www.standardhotels.com/high-line/food-drink – The Standard High Line -hotellin kattoalueella sijaitseva ravintola tarjoaa upeat näkymät Hudson-joelle ja High Line -puistoon. Voit nauttia rentouttavasta ilmapiiristä ja herkullisista ruoista samalla ihaillen kaupungin maisemia.


Kommentit

Ravintolat ulkona ruokailuun New Yorkissa, joissa on näkymä — Ei kommentteja

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>