Ultimaattinen opas ravintoloihin, joissa on lämmitetty ulkoterassi New Yorkin osavaltiossa

New Yorkin osavaltiossa talvet voivat olla kylmiä ja ankaria, mutta se ei tarkoita sitä että ulkona ei voi nauttia ravintolaelämyksestä. Monet ravintolat ovat viime vuosina ottaneet käyttöön lämmitetyt ulkoterassit, jotta asiakkaat voivat nauttia ateriastaan ulkosalla myös viileämmillä säillä. Tässä ultimaattisessa oppaassa esittelemme joitakin New Yorkin osavaltion parhaita ravintoloita, joissa on lämmitetty ulkoterassi.

1. Llama Inn – Brooklyn
Llama Inn sijaitsee Brooklynissä ja tarjoaa ainutlaatuisen Andien makuelämyksen. Ravintolan lämmitetty ulkoterassi on täydellinen paikka nauttia maistuvia pihvejä ja cevicheä kylminä talvi-iltoina. Lisäksi ravintolan upeat näkymät Brooklynin katujen yli tekevät illallisesta entistä ikimuistoisemman.

2. Tavern on the Green – New York City
Tavern on the Green on legendaarinen ravintola Central Parkissa, joka tarjoaa upeita näkymiä puistoon. Ravintolan lämmitetty ulkoterassi on tunnelmallinen paikka nauttia amerikkalaisista herkuista kuten hampurilaisista ja pihveistä. Tavern on the Green on täydellinen valinta niille, jotka haluavat nauttia kaupungin vilinästä ja samalla rentoutua ulkona.

3. The Boathouse – Central Park
Toinen upea ravintola Central Parkissa on The Boathouse, joka tarjoaa herkullisia mereneläviä ja muita herkkuja. Ravintolan lämmitetty terassi antaa vieraille mahdollisuuden nauttia ateriastaan ulkona samalla kun he voivat ihastella järven maisemia. The Boathouse on täydellinen valinta romanttiseen illalliseen tai rentoon lounaaseen ystävien kanssa.

4. Malibu Farm – Malibu
Malibu Farm sijaitsee Malibussa, joka on tunnettu rentouttavasta ilmapiiristään ja upeista rannoistaan. Ravintolan lämmitetty ulkoterassi tarjoaa vieraille upeat näkymät Tyynelle valtamerelle samalla kun he voivat nauttia terveellisistä ja herkullisista aterioista. Malibu Farm on suosittu niin paikallisten kuin turistienkin keskuudessa, ja sen rento tunnelma tekee siitä täydellisen paikan rentoutua ja nauttia hyvästä ruoasta.

5. Gallow Green – New York City
Gallow Green on salainen puutarharavintola New Yorkin kattojen yllä, joka tarjoaa vieraille unohtumattoman kokemuksen. Ravintolan lämmitetty ulkoterassi on täydellinen paikka nauttia cocktaileista ja pikkupurtavista samalla kun voi ihailla kaupungin valoja. Gallow Greenin ainutlaatuinen tunnelma tekee siitä suosikin niin paikallisten kuin turistienkin keskuudessa.

Yllä mainitut ravintolat ovat vain muutamia esimerkkejä New Yorkin osavaltion parhaista ravintoloista, joissa on lämmitetty ulkoterassi. Olit sitten kiinnostunut herkullisesta ruoasta, upeista näkymistä tai rentouttavasta ilmapiiristä, nämä ravintolat tarjoavat jokaiselle jotakin. Muista kuitenkin varata pöytä etukäteen, sillä nämä suositut ravintolat täyttyvät nopeasti erityisesti viikonloppuiltoina.

Toivottavasti tämä opas auttoi sinua löytämään uuden suosikkiravintolasi, jossa voit nauttia ateriasta ulkosalla myös talvella. Muista pukeutua lämpimästi ja nauttia ainutlaatuisista ravintolaelämyksistä New Yorkin osavaltiossa!

Artikkelin aiheeseen liittyviä linkkejä

The River Cafe: The River Cafe sijaitsee Brooklyn Bridgen alla ja tarjoaa upean näkymän Manhattanin siluettiin. Ravintolassa voi nauttia fine dining -aterioista lämmitetyllä ulkoterassilla pitkälle syksyyn.
Tavern on the Green: Tavern on the Green on legendaarinen ravintola Central Parkin sydämessä. Heidän lämmitetyllä ulkoterassilla voi nauttia herkullisista ruoista ja samalla ihailla puiston kauneutta.
The Winery at St. George: The Winery at St. George tarjoaa viinien ja ruoan ystäville mahdollisuuden nauttia ulkoilmasta koko vuoden. Heidän tunnelmallinen lämmitetty terassinsa on täydellinen paikka rentoutua.
Lepif: Lepif on ranskalainen ravintola Brooklynissa, joka on tunnettu herkullisesta ruoastaan ja lämpimästä tunnelmastaan. Heidän ulkoterassillaan voi nauttia ateriasta vaikka talven kylminä päivinäkin.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *