EtusivuYleinenTapoja päästä joulutunnelmaan New Yorkissa

Joulu on taas täällä, ja New York Cityssä joulutunnelma on jotain aivan erityistä. Kaupungin valot ja koristelut luovat lumoavan tunnelman, joka saa jokaisen tunnelmoimaan joulun taikaa. Mutta miten voit itse päästä aidosti joulutunnelmaan New Yorkissa? Tässä muutamia vinkkejä:

1. Käy joulumarkkinoilla
Yksi parhaista tavoista kokea joulun tunnelma New Yorkissa on vierailla kaupungin lukuisissa joulumarkkinoilla. Bryant Parkin Winter Village on yksi suosituimmista kohteista, jossa voit kierrellä pikkupuoteja, maistella herkkuja ja nauttia joululauluista. Union Square Holiday Market ja Columbus Circle Holiday Market ovat myös ehdottomasti vierailun arvoisia.

2. Katso joulunäytöksiä
New York City tunnetaan maailmankuuluista joulunäytöksistään, kuten Rockettesin joulushow Radio City Music Hallissa ja Joulupukin vierailu Macy’s-tavaratalossa. Näitä klassikoita kannattaa ehdottomasti käydä katsomassa, jos haluat päästä oikeasti joulutunnelmaan.

3. Käy joulukoristelluissa paikoissa
New Yorkin tunnetut maamerkit, kuten Rockefeller Center, Empire State Building ja Times Square, ovat kaikki upeasti koristeltuja joulun aikaan. Käy ihastelemassa valtavia joulukuusia ja valoshow’ta Rockefeller Centerissä, tai ihaile joulutunnelmaa valtavasta screenshow’sta Times Squarella.

4. Osallistu jouluisiin tapahtumiin
New Yorkissa järjestetään lukuisia jouluisia tapahtumia ja aktiviteetteja, jotka auttavat sinua pääsemään joulutunnelmaan. Osallistu esimerkiksi joulukonsertteihin, jouluvalojen sytyttämistilaisuuksiin tai joulupukin kulkueeseen. Voit myös tehdä jouluisen kävelyretken kaupungin valaistuille kaduille ja nauttia joulumielen virittämästä tunnelmasta.

5. Käy jouluruokakierroksella
New York on tunnettu lukuisista herkullisista jouluisista ruokavaihtoehdoistaan, kuten glögistä ja pipareista aina joulukinkkuun ja kalkkunaan. Käy maistelemassa kaupungin parhaita jouluruokia esimerkiksi jouluisella ruokakierroksella, ja anna maku- ja tuoksumuistoilla virittää itsesi joulutunnelmaan.

6. Tee joululahjaostoksia
Joulun aikaan New Yorkin liikkeet ja putiikit ovat täynnä upeita lahjaideoita ja jouluisia tarjouksia. Käy tekemässä joululahjaostoksia esimerkiksi Fifth Avenuella tai Sohossa, ja anna itsesi inspiroitua kaupungin joulutunnelmasta valitessasi lahjoja rakkaallesi.

7. Vieraile joulunäyttelyissä ja teemapuistoissa
New Yorkissa on lukuisia joulunäyttelyitä ja teemapuistoja, jotka vievät sinut suoraan joulun taikaan. Käy esimerkiksi joulukoristeluja esittelevässä Gracie Mansionissa, tai vieraile joulunäyttelyssä jossain kaupungin lukuisista museoista. Voit myös suunnata jouluaiheiseen teemapuistoon, kuten Winter Wonderlandissa tai Dyker Heightsin joulukoristelukierroksella.

Näiden vinkkien avulla voit päästä aidosti joulutunnelmaan New Yorkissa ja nauttia kaupungin lumoavasta joulun tunnelmasta. Ota ilo irti kaikista jouluisista aktiviteeteista ja tapahtumista, ja anna itsesi uppoutua joulun taikaan kaupungin vilinässä. Joulun aika on ainutlaatuinen mahdollisuus kokea New York Cityn kauneus ja tunnelma, joten nauti siitä täysin siemauksin!

Artikkelin aiheeseen liittyviä linkkejä

Parhaat joulumarkkinat NYC:ssä: New Yorkin joulumarkkinat ovat täynnä tunnelmaa ja tarjoavat loistavan tilaisuuden löytää uniikkeja lahjoja rakkaillesi.

Parhaat joulukoristelut NYC:ssä: Kaupungin upeat jouluvalot ja koristelut eivät jätä ketään kylmäksi, ja kävelyretkiä joulun valaistuissa kaduissa on maaginen kokemus.

Parhaat museot NYC:ssä: Jos haluat paeta joulukiireitä hetkeksi, New Yorkissa on lukuisia upeita museoita, joissa voit tutustua taiteen ja kulttuurin maailmaan.


Kommentit

Tapoja päästä joulutunnelmaan New Yorkissa — Ei kommentteja

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>