EtusivuYleinenKuinka viettää viikonloppu New Yorkin siisteimmissä hiihtokeskuksissa

Jos kaipaat vaihtelua kaupunkielämään ja olet innokas hiihtäjä, New York Cityn lähistöllä sijaitsevat hiihtokeskukset tarjoavat loistavan mahdollisuuden viettää viikonloppu lumisissa maisemissa. Vaikka New York City tunnetaan ennen kaikkea maailmanluokan ostosmahdollisuuksista, kulttuuritarjonnasta ja vilkkaasta yöelämästä, kaupungin ympäristöstä löytyy myös upeita hiihtokeskuksia, jotka houkuttelevat kokeneita laskettelijoita ja aloittelijoita.

Tässä blogikirjoituksessa esittelen muutamia New York Cityn siisteimpiä hiihtokeskuksia, joissa voit viettää unohtumattoman viikonlopun.

1. Hunter Mountain
Hunter Mountain sijaitsee noin 2,5 tunnin ajomatkan päässä New York Citystä ja tarjoaa monipuolisia rinteitä kaiken tasoisille hiihtäjille. Keskuksessa on yli 50 rinnettä ja useita hissejä, joten ruuhkia ei tarvitse pelätä. Lisäksi Hunter Mountainissa on hyvät après-ski-mahdollisuudet, joten voit rentoutua rinnepäivän jälkeen nauttien hyvästä ruoasta ja juomasta.

2. Windham Mountain
Toinen suosittu hiihtokeskus New York Cityn lähellä on Windham Mountain. Windhamilla on yli 50 rinteiden verkosto, joista suurin osa sopii hyvin perheille ja aloittelijoille. Lisäksi Windham tarjoaa myös haastavampia rinteitä kokeneemmille hiihtäjille. Keskuksessa on myös paljon majoitusvaihtoehtoja, joten voit helposti jäädä viettämään useammankin päivän hiihtokeskuksessa.

3. Whiteface Mountain
Jos olet todellinen seikkailunhaluinen hiihtäjä, suuntaa Whiteface Mountainille Adirondack-vuoristoon. Whiteface on yksi New Yorkin tunnetuimmista hiihtokeskuksista, ja se tarjoaa upeita maisemia ja haastavia rinteitä kokeneille hiihtäjille. Keskuksessa on myös mahdollisuus backcountry-hiihtoon ja lumilautailuun, joten vaihtoehtoja löytyy jokaiseen makuun.

4. Belleayre Mountain
Jos haluat viettää rauhallisen viikonlopun kauniissa ympäristössä, suuntaa Belleayre Mountainille Catskill-vuoristoon. Belleayre tarjoaa monipuolisia rinteitä kaiken tasoisille hiihtäjille ja lumilautailijoille. Keskuksessa on myös hyvät ruokailumahdollisuudet ja après-ski-palvelut.

5. Mount Peter
Jos olet aloitteleva hiihtäjä tai haluat viettää rennon päivän laskien rinteitä, suuntaa Mount Peterille. Mount Peter sijaitsee vain tunnin ajomatkan päässä New York Citystä, joten se on helppo kohde päiväretkelle. Keskuksessa on muutamia helppoja rinteitä ja hissejä, joten se sopii hyvin perheille ja aloittelijoille.

Kun suunnittelet viikonloppua New Yorkin siisteimmissä hiihtokeskuksissa, muista pakata mukaan lämpimät vaatteet, laskettelulasit ja aurinkorasva. Muista myös varata majoitus etukäteen, sillä hiihtokaudella suosituimmat hiihtokeskukset voivat täyttyä nopeasti.

Vaikka New York City on tunnettu kaupunkilomakohteena, sen ympäristöstä löytyy myös upeita hiihtomahdollisuuksia. Olipa hiihtotaitosi sitten huippuluokkaa tai vasta aloittelijan tasolla, New Yorkin hiihtokeskukset tarjoavat jokaiselle jotakin. Ota siis seuraavalla vapaallasi suunnaksi lumiset rinteet ja nauti talvisesta lomasta kaupungin hälinän ulkopuolella!

Artikkelin aiheeseen liittyviä linkkejä

– Hunter Mountain (https://huntermtn.com/): Hunter Mountain sijaitsee vain noin kahden tunnin ajomatkan päässä New York Citystä ja tarjoaa monipuolisia rinteitä kaiken tasoisille laskettelijoille.
– Windham Mountain (https://www.windhammountain.com/): Windham Mountainilla on yli 50 rinnettä ja maastohiihtoreittejä, mikä tekee siitä suositun kohteen niin perheille kuin kokeneille hiihtäjille.
– Belleayre Mountain (https://www.belleayre.com/): Belleayre Mountain on osa Catskill Mountainsin vuoristoa ja se tarjoaa upeat näkymät ympäröivään luontoon. Rinteet sopivat hyvin kaiken tasoisille hiihtäjille.


Kommentit

Kuinka viettää viikonloppu New Yorkin siisteimmissä hiihtokeskuksissa — Ei kommentteja

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>