Elokuvaharrastajan opas New Yorkin osavaltioon

Elokuvaharrastajan opas New Yorkin osavaltioon

New Yorkin osavaltio on tunnettu monista asioista – kiehtovasta kaupunkielämästään, maailmankuulusta kulttuuritarjonnastaan ja upeista maisemistaan. Mutta tiesitkö, että New Yorkin osavaltiolla on myös pitkä historia elokuvien kuvauspaikkana? Monet ikoniset elokuvat on kuvattu juuri täällä, ja osavaltio tarjoaa upeita kohteita elokuvaharrastajille tutkittavaksi.

Tämä opas tarjoaa vinkkejä ja ideoita kaikille elokuvaharrastajille, jotka suunnittelevat matkaa New Yorkin osavaltioon. Olit sitten kiinnostunut elokuvien kuvauspaikoista, elokuvafestivaaleista tai elokuvahistoriasta ylipäätään, tämä opas auttaa sinua löytämään parhaat kohteet ja tapahtumat osavaltiossa.

Elokuvien kuvauspaikat

Jos olet kiinnostunut vierailemaan kuuluisien elokuvien kuvauspaikoilla, New Yorkin osavaltio tarjoaa paljon vaihtoehtoja. Yksi tunnetuimmista nähtävyyksistä on Staten Islandin kuuluisa St. George Theatre, joka on toiminut taustana monille ikonisille elokuville kuten ”The Wiz” ja ”No Way Out”.

Toinen suosittu kuvauspaikka on New Yorkin kuuluisa Central Park, jossa on kuvattu lukuisia elokuvia kuten ”Hulk” ja ”Home Alone 2: Lost in New York”. Central Park tarjoaa upeita maisemia ja monia tunnettuja nähtävyyksiä, ja se on ehdottomasti käymisen arvoinen paikka kaikille elokuvaharrastajille.

Jos olet kiinnostunut näkemään enemmän elokuvien kuvauspaikkoja New Yorkin osavaltiossa, suosittelemme ottamaan kierroksen erikoistuneen oppaan kanssa, joka voi näyttää sinulle parhaat paikat ja kertoa mielenkiintoisia tarinoita niiden takana.

Elokuvafestivaalit

New Yorkin osavaltio tarjoaa myös monia elokuvafestivaaleja, jotka ovat täydellinen tapa tutustua uusiin elokuviin ja tavata muita elokuvaharrastajia. Yksi tunnetuimmista festivaaleista on Tribeca elokuvafestivaali, joka perustettiin vuonna 2002 Robert De Nirolla ja Jane Rosenthalilla tavoitteenaan edistää New Yorkin elokuvakulttuuria ja elokuvantekijöiden taiteellista luovuutta.

Tribeca-elokuvafestivaali tarjoaa monipuolisen valikoiman elokuvia eri genreistä ja eri puolilta maailmaa, ja se on ehdottomasti käymisen arvoinen tapahtuma kaikille elokuvaharrastajille. Jos olet kiinnostunut osallistumaan festivaaleihin New Yorkin osavaltiossa, suosittelemme tutustumaan eri tapahtumiin ja hankkimaan liput ajoissa, sillä ne ovat usein suosittuja ja nopeasti loppuunmyytyjä.

Elokuvahistoria

New Yorkin osavaltio on myös rikas elokuvahistorialtaan, ja siellä on monia mielenkiintoisia paikkoja ja museoita, jotka kertovat alueen elokuvan historiasta. Yksi tunnetuimmista paikoista on Astoria Studios Queensissa, joka on yksi vanhimmista ja arvostetuimmista elokuvastudioista Yhdysvalloissa.

Astoria Studios tarjoaa opastettuja kierroksia, jotka esittelevät vierailijoille studion historiaa ja näyttävät kuinka elokuvia tehdään. Se on erinomainen paikka kaikille elokuvaharrastajille, jotka haluavat oppia lisää elokuvan tekemisestä ja olla osa New Yorkin rikasta elokuvahistoriaa.

New Yorkin osavaltio tarjoaa paljon mahdollisuuksia elokuvaharrastajille, olit sitten kiinnostunut elokuvien kuvauspaikoista, elokuvafestivaaleista tai elokuvahistoriasta. Toivottavasti tämä opas auttoi sinua suunnittelemaan matkaasi ja löytämään parhaat kohteet ja tapahtumat osavaltiossa. Onnea matkaan ja nauti elokuvista!

Artikkelin aiheeseen liittyviä linkkejä

New York City Parks – Movie Theaters – Täältä löydät listan elokuvateattereista New York Cityssä, joihin voit suunnata elokuvaharrastuksesi pariin kaupungin vilinässä.
Time Out New York – Movies – Time Outin elokuvaosio tarjoaa ajankohtaista tietoa New Yorkin elokuvatarjonnasta, arvosteluja ja vinkkejä kiinnostavista elokuvatapahtumista kaupungissa.
Film Society of Lincoln Center – Lincoln Centerin elokuvakeskus tarjoaa laadukasta elokuvatarjontaa, festivaaleja ja erikoisnäytöksiä New Yorkin elokuvaharrastajille.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *