Tutustu New Yorkin osavaltion museoihin matkailukanava Travel Channelin Don Wildmanin kanssa

New York on tunnettu monipuolisesta kulttuuristaan ja historiastaan, ja yksi parhaista tavoista tutustua osavaltion rikkaaseen museotarjontaan on seurata matkailukanava Travel Channelin juontaja Don Wildmanin matkaa läpi New Yorkin museoiden. Wildman on kokenut matkailija ja kulttuurin ystävä, joka on erikoistunut juuri museoihin ja historian opettamiseen. Hänen seurassaan pääset tutustumaan niin maailmankuuluun Metropolitan Museum of Artiin kuin pienempiin, mutta yhtä mielenkiintoisiin museoihin ympäri osavaltiota.

Yksi New Yorkin ehdottomista helmeistä on Metropolitan Museum of Art, joka sijaitsee Manhattanilla Central Parkin vieressä. Wildmanin johdolla pääset tutustumaan tämän yli kahdensadan vuoden historian omaavan museon eri osastoihin, joissa esillä on niin antiikin Kreikan ja Rooman taidetta kuin nykytaiteenkin helmiä. Wildman kertoo mielenkiintoisia tarinoita eri taideteosten takaa ja tutustuttaa sinut museon kätköissä piileviin aarteisiin. Metropolitan Museum of Art on ehdoton vierailukohde kaikille taiteesta ja historiasta kiinnostuneille matkailijoille.

Wildman vie sinut myös matkalle New Yorkin Bronxin kaupunginosaan, jossa sijaitsee yksi maailman tunnetuimmista nykytaiteen museoista, MoMA PS1. Tämä uniikki museo sijaitsee vanhassa koulurakennuksessa ja esittelee nykytaiteen tuoreimpia virtauksia ja lahjakkaimpia taiteilijoita. Wildman keskustelee museon henkilökunnan ja taiteilijoiden kanssa ja tarjoaa ainutlaatuisen näkökulman modernin taiteen maailmaan. MoMA PS1 on täydellinen kohde kaikille taiteesta innostuneille matkailijoille, jotka haluavat tutustua alan tuoreimpiin trendeihin ja lupaaviin taiteilijoihin.

New Yorkin museotarjonta ei kuitenkaan rajoitu pelkästään taiteeseen, vaan kaupungissa on lukuisia muitakin mielenkiintoisia museoita eri aihepiireistä. Yksi näistä on American Museum of Natural History, joka sijaitsee Manhattanilla Central Parkin laidalla. Tämä maailmankuulu museo esittelee luonnon monimuotoisuutta ja historiallisia löytöjä koko perheelle sopivalla tavalla. Don Wildmanin opastuksella pääset tutustumaan museon dinosaurusten aikakauteen, kosmostutkimukseen ja eläinten maailmaan. American Museum of Natural History on ehdoton kohde kaikille luonnon ystäville ja uteliaisuudestaan innostuneille matkailijoille.

Wildmanin seurassa pääset tutustumaan myös New Yorkin vähemmän tunnettuihin museoihin, kuten Queensin alueella sijaitsevaan Museum of the Moving Imageiin. Tämä mielenkiintoinen museo esittelee elokuvan, televisiosarjojen ja digitaalisen viihteen maailmaa ainutlaatuisella tavalla. Wildman tutustuttaa sinut museon interaktiivisiin näyttelyihin ja taustalla piileviin tarinoihin alan suurista nimistä. Museum of the Moving Image tarjoaa jännittävän ja opettavaisen katsauksen median maailmaan kaikille viihdealan harrastajille.

Matkailukanava Travel Channelin Don Wildmanin kanssa tutustumisesta New Yorkin museoihin tulee varmasti unohtumaton kokemus kaikille kulttuurista ja historiasta kiinnostuneille matkailijoille. Wildmanin asiantuntemus ja intohimo museoita kohtaan tekevät matkasta elämyksellisen ja opettavaisen. New Yorkin museoissa riittää nähtävää ja koettavaa niin taiteen, historian kuin nykykulttuurinkin ystäville, ja Wildmanin johdolla pääset tutustumaan kaupungin monipuoliseen kulttuuritarjontaan parhaimmalla mahdollisella tavalla. Älä siis jää paitsi tästä ainutlaatuisesta kokemuksesta, vaan lähde mukaan matkalle New Yorkin museoiden maailmaan Don Wildmanin seurassa.

Artikkelin aiheeseen liittyviä linkkejä

https://www.metmuseum.org/ – The Metropolitan Museum of Art, tunnettu lyhyemmin Met, on yksi maailman suurimmista ja merkittävimmistä taidemuseoista, joka sijaitsee New Yorkin Sydneyn keskustassa.
https://www.moma.org/ – The Museum of Modern Art, tunnetaan paremmin nimellä MoMA, on maailmankuulu modernin taiteen museo Manhattanilla, New Yorkissa.
https://www.amnh.org/ – American Museum of Natural History on yksi maailman suurimmista ja vaikuttavimmista luonnonhistorian museoista, joka sijaitsee New Yorkin Upper West Sidella.
https://www.tenement.org/ – Lower East Side Tenement Museum tarjoaa ainutlaatuisen mahdollisuuden tutustua New Yorkin siirtolaisuushistoriaan ja monikulttuuriseen yhteiskuntaan.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *