Hauskat ulkoilmaiset talviaktiviteetit kaikille New Yorkin osavaltiossa

Kun talvi saapuu New Yorkiin, moni saattaa ajatella, että ulkoiluaktiviteetit jäävät vähiin kylmien säiden vuoksi. Mutta totuus on, että New Yorkin osavaltio tarjoaa lukemattomia hauskoja ulkoilmaisia talviaktiviteetteja niin lapsille kuin aikuisillekin. Tässä blogikirjoituksessa esitellään muutamia suosittuja talviaktiviteetteja, jotka sopivat kaikille New Yorkin osavaltiossa.

Yksi suosituimmista talviaktiviteeteista New Yorkissa on luistelu. New Yorkin osavaltio tarjoaa useita luisteluratoja, joista tunnetuin lienee New Yorkin Central Parkissa sijaitseva Wollman Rink. Tämä ulkoilmaiset luistelurata tarjoaa upeat näkymät kaupungin yli ja on täydellinen paikka nauttia talvisesta kelista perheen kanssa.

Toinen suosittu talviaktiviteetti on talvinen patikointi. New Yorkin osavaltio tarjoaa lukuisia upeita patikointireittejä, joilla voi ihailla lumisia maisemia ja nauttia raikkaasta talvi-ilmasta. Yksi suosituimmista talvireiteistä on Adirondack-vuoristossa sijaitseva Mount Marcy, joka on osavaltion korkein huippu ja tarjoaa upeat näkymät ympäröivään luontoon.

Jos haluat kokea vauhdin hurmaa talvisin, voit kokeilla lumilautailua tai laskettelua. New Yorkin osavaltio tarjoaa useita hiihtokeskuksia, kuten Whiteface Mountain Lake Placidissa ja Hunter Mountain Catskillsissa, jotka tarjoavat loistavat mahdollisuudet harrastaa lumilautailua ja laskettelua. Näissä hiihtokeskuksissa on useita rinteitä eri vaikeusasteilla, joten niin aloittelijat kuin kokeneetkin laskettelijat löytävät varmasti sopivan rinteen itselleen.

Kaupungissa asuvien lapsiperheiden suosima talviaktiviteetti on pulkkailu. New Yorkin osavaltio tarjoaa useita pulkkamäkiä, joissa lapset voivat viettää hauskaa aikaa kavereiden kanssa. Yksi suosituimmista pulkkamäistä on Prospect Park Brooklynissä, jossa on useita eri mäkiä eri vaikeusasteilla. Myös Central Parkissa on useita pulkkamäkiä, joilla voi nauttia talvisesta menosta ja meininkistä.

Jos haluat kokeilla jotain erilaista talviaktiviteettia, voit osallistua lumikenkäilyretkelle. Lumikenkäily on hauska tapa tutustua lumisiin metsiin ja nauttia hiljaisuudesta ja rauhasta. New Yorkin osavaltio tarjoaa useita lumikenkäilyreittejä, kuten Catskill Mountainsilla ja Adirondack-vuoristossa, joilla voi kokea lumisen luonnon kauneuden.

Yksi talviaktiviteetti, joka sopii kaikille ikäryhmille, on lumilinnojen rakentaminen. New Yorkin osavaltio tarjoaa upeat puitteet lumilinnojen rakentamiseen talvisin, ja monilla paikoilla on jopa järjestetty lumilinnojen rakennuskilpailuja. Lumilinnan rakentaminen on hauskaa puuhaa koko perheelle ja sopii niin lapsille kuin aikuisillekin.

Lopuksi, jos kaipaat rentoutumista talvisin, voit kokeilla avantouintia. New Yorkin osavaltio tarjoaa useita järviä ja jäätyneitä lampia, joissa voi kokeilla avantouintia ja virkistäytyä kylmässä vedessä. Avantouinti on hyvä tapa rentoutua ja virkistää mieltä talvisin, ja se on myös oiva tapa vahvistaa vastustuskykyä.

Kaiken kaikkiaan, New Yorkin osavaltio tarjoaa lukemattomia hauskoja ulkoilmaisia talviaktiviteetteja kaikille ikäryhmille. Olit sitten hiihtäjä, luistelija, lumikenkäilijä tai avantouija, löydät varmasti sopivan aktiviteetin talvisiin ulkoiluhetkiin. Joten seuraavan kerran kun talvi saapuu New Yorkiin, älä jää sisälle villiintymään, vaan lähde ulos ja nauti talvisista elämyksistä, joita osavaltio tarjoaa.

Artikkelin aiheeseen liittyviä linkkejä

I Love NY – Winter Activities: I Love NY -sivusto tarjoaa laajan valikoiman talviaktiviteetteja New Yorkissa, kuten hiihtoa, lumilautailua, luistelua ja lumikenkäilyä eri puolilla osavaltiota.
Central Park: Central Park on suosittu retkikohde ympäri vuoden, mutta talvisin siellä voi harrastaa esimerkiksi luistelua, hiihtoa ja lumikenkäilyä.
Niagara Falls State Park: Talvisin Niagara Fallsin osavaltiopuistossa voi ihastella upeita jääpuikkoja, osallistua lumikenkäilyretkille tai nauttia lumisista näkymistä vesiputouksille.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *