48 tuntia Cherry Grovessa ja Fire Island Pinesissä, NY:ssä

Cherry Grove ja Fire Island Pines ovat kaksi ainutlaatuista rantakohdetta New York Cityn lähellä, jotka tarjoavat vierailleen unohtumattoman kokemuksen. Näiden kahden pienten saaren yhteisiin piirteisiin kuuluvat upeat rannat, vilkas yöelämä ja rento ilmapiiri. Mikäli kaipaat irtiottoa kaupungin vilinästä ja haluat kokea jotain erilaista, kannattaa ehdottomasti suunnata 48 tunniksi Cherry Groveen ja Fire Island Pinesiin.

Cherry Grove on tunnettu erityisesti LGBT-yhteisöstä, ja se on yksi vanhimmista queer-yhteisöistä Yhdysvalloissa. Saarella vallitsee avoin ja salliva ilmapiiri, joka houkuttelee vierailijoita ympäri maailmaa. Cherry Grovella voit nauttia upeista hiekkarannoista, jotka tarjoavat täydellisen paikan rentoutumiseen ja auringonottoon. Lisäksi alueella on lukuisia putiikkeja ja ravintoloita, joissa voit shoppailla ja herkutella paikallisilla herkuilla.

Fire Island Pines puolestaan tunnetaan ylellisestä tunnelmastaan ja hienostuneista ravintoloistaan. Saari on suosittu lomakohde varakkaampien matkailijoiden keskuudessa, ja se tarjoaa loistavan vaihtoehdon niille, jotka kaipaavat hieman enemmän luksusta lomaansa. Fire Island Pinesillä voit nauttia gourmet-ruoasta ja maailmanluokan viineistä samalla kun ihastelet upeita auringonlaskuja.

48 tunnin Cherry Grovessa ja Fire Island Pinesissä voi alkaa esimerkiksi saapumalla Fire Islandille lauttamatkalla Long Islandista. Ensimmäisen päivän voi viettää tutustumalla Cherry Groven rentoon tunnelmaan ja nauttimalla lähiravintoloiden herkuista. Voit myös vuokrata pyörän ja tutustua saareen pyöräillen, tai rentoutua rannalla auringonlaskua ihastellen.

Toisena päivänä voit suunnata Fire Island Pinesiin ja tutustua alueen ylelliseen tunnelmaan. Voit varata pöydän jossakin alueen hienoista ravintoloista ja nauttia gourmet-ruoasta ja viinistä. Illalla voit suunnata johonkin alueen trendikkääseen baariin ja nauttia vilkkaasta yöelämästä.

Cherry Grove ja Fire Island Pines tarjoavat vierailleen unohtumattoman loman, oli kyse sitten rentoutumisesta rannalla tai ylellisestä gourmet-elämyksestä. Nämä kaksi pientä saarta ovat täydellinen pakopaikka kaupungin kiireestä ja tarjoavat mahdollisuuden kokea jotain erilaista ja ainutlaatuista. Mikäli kaipaat vaihtelua perinteisiin lomakohteisiin ja haluat tutustua New York Cityn lähialueiden salaisiin helmiin, suuntaa Cherry Groveen ja Fire Island Pinesiin – et tule pettymään.

Artikkelin aiheeseen liittyviä linkkejä

Fire Island Pines: Fire Island Pines on suosittu lomakohde Fire Islandilla, joka tunnetaan upeista hiekkarannoistaan ja vilkkaasta LGBTQ-yhteisöstään.
– Cherry Grove: Cherry Grove on toinen suosittu lomakohde Fire Islandilla, joka tarjoaa rentoa tunnelmaa ja monipuolista yöelämää rantalomaa kaipaaville.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *