EtusivuYleinenMuistopäivä New Yorkin osavaltiossa

Muistopäivä, tunnettu myös Memorial Daynä, on yksi Yhdysvaltain merkittävimmistä juhlapäivistä, jolloin kunnioitetaan ja muistetaan kaikkia niitä, jotka ovat palvelleet maata asevoimissa ja menettäneet henkensä sodassa. New Yorkin osavaltio on yksi niistä osavaltioista, jossa juhlapäivää vietetään erityisen juhlallisesti ja monin eri tavoin.

New Yorkin osavaltio on historiallinen paikka monille erilaisille sotilasoperaatioille ja -konflikteille, ja sen ansiosta Memoria Dayn juhlinta on osavaltiossa erityisen tärkeää ja merkittävää. New Yorkissa on lukuisia sotilashautausmaita ja muistomerkkejä, jotka kunnioittavat niitä, jotka ovat palvelleet maataan rohkeasti ja uhrautuvasti.

Yksi tunnetuimmista sotilasalueista New Yorkissa on Arlingtonin hautausmaa, joka sijaitsee Albanyssa. Arlingtonin hautausmaa on paikka, jossa monet New Yorkin veteraanit ovat haudattuina, ja se on tärkeä paikka Memoria Dayn viettoon. Monet ihmiset vierailevat hautausmaalla juhlapäivänä kunnioittamassa ja muistelemassa rakkaitaan, jotka ovat palvelleet maassa.

Lisäksi New Yorkissa on lukuisia muistomerkkejä, jotka kunnioittavat sotilaiden ja veteraanien panosta maan puolustamisessa. Esimerkiksi New Yorkin keskustassa sijaitseva Veterans Memorial on tärkeä paikka juhlistaa Memorial Dayta, ja monet ihmiset kokoontuvat sinne juhlistamaan ja kunnioittamaan.

Memorial Dayn juhlinta New Yorkissa ei rajoitu vain hautausmaiden ja muistomerkkien vierailuihin, vaan monet kaupungit ja kaupunginosat järjestävät juhlallisuuksia ja tapahtumia, joihin ihmiset voivat osallistua ja kunnioittaa sotilaiden muistoa. Esimerkiksi New Yorkin Manhattanilla järjestetään joka vuosi Memorial Day -paraati, jossa veteraanit, sotilashenkilöt ja muut osallistujat marssivat kaduilla ja heittelevät kukkia ja lipukkeita kunnioittaen niitä, jotka ovat palvelleet maassaan.

Memorial Day on myös monille ihmisille tilaisuus viettää aikaa ystävien ja perheen kanssa. Monet perheet kokoontuvat yhteen grillaamaan ja viettämään aikaa yhdessä, samalla kun he muistelevat ja kunnioittavat niitä, jotka ovat tehneet uhrauksia maansa puolesta. New Yorkissa monet ravintolat ja baarit järjestävät myös erityisiä Memorial Day -tarjouksia ja tapahtumia, joiden avulla ihmiset voivat juhlia juhlapäivää.

Memorial Day on myös alkusoitto kesän alkamiselle, ja monille se merkitsee virallista kesäkauden avausta. New Yorkin osavaltiossa monet ihmiset suuntaavat Memorial Day -viikonloppuna ulos ja nauttivat kaupungin lukuisista ulkoilma-aktiviteeteista ja tapahtumista. Esimerkiksi monet New Yorkin puistoista järjestävät erilaisia ulkoilma-konsertteja, piknikejä ja muita tapahtumia, jotka houkuttelevat ihmisiä ulos nauttimaan kauniista säästä.

Memorial Dayn juhlinta New Yorkissa on siis monipuolista ja monimuotoista. Se on päivä, jolloin New Yorkin asukkaat yhtyvät yhteiseen juhlaan kunnioittaakseen ja muistellakseen niitä, jotka ovat tehneet uhrauksia maansa puolesta. Vaikka Memorial Day onkin juhlallinen juhlapäivä, se on myös tilaisuus juhlistaa ja nauttia yhdessäolosta perheen ja ystävien kanssa. Juhlapäivä on tärkeä muistutus siitä, kuinka tärkeää on kunnioittaa niitä, jotka ovat palvelleet muiden puolesta ja tehneet uhrauksia oman maansa puolesta. Memorial Day on päivä, jolloin New Yorkin asukkaat voivat osoittaa kiitollisuuttaan ja kunnioitustaan kaikille niille, jotka ovat tehneet palvelusta muiden puolesta.

Artikkelin aiheeseen liittyviä linkkejä

History of Memorial Day: Sivustolla kerrotaan Memorial Dayn historiasta ja siitä, miten juhlapäivä sai alkunsa Yhdysvalloissa.
Department of Veterans Affairs – Memorial Day: Virallinen sivusto, jossa jaetaan tietoa Memorial Dayn merkityksestä ja tapahtumista, jotka järjestetään kunniaksi.
Albany Memorial Day Parade: Linkki tapahtumasivulle, jossa kerrotaan New Yorkin osavaltiossa järjestettävästä Memorial Day -paraatista, joka on yksi osavaltion suurimmista juhlatilaisuuksista.


Kommentit

Muistopäivä New Yorkin osavaltiossa — Ei kommentteja

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>