EtusivuYleinenParhaat brunssit New Yorkin osavaltiossa

New York City on tunnettu monipuolisesta ruokakulttuuristaan, ja yksi kaupungin suosituimmista ruokailuhetkistä on brunssi. Brunssi on täydellinen yhdistelmä aamiaista ja lounasta, ja se tarjoaa loistavan mahdollisuuden nauttia herkullisesta ruoasta ystävien ja perheen kesken rentouttavassa ympäristössä. New Yorkin osavaltio tarjoaa lukemattomia upeita brunssipaikkoja, jotka tarjoavat herkullista ruokaa ja ainutlaatuista tunnelmaa. Tässä blogikirjoituksessa esittelemme muutamia parhaita brunssipaikkoja ympäri New Yorkin osavaltiota.

Yksi New Yorkin tunnetuimmista brunssipaikoista on Sarabeth’s, joka sijaitsee Upper East Sidella. Sarabeth’s on ollut suosittu paikka niin paikallisten kuin turistienkin keskuudessa jo vuosikymmenien ajan. Ravintolan valikoimaan kuuluu herkullisia klassisia brunssiruokia, kuten munakokkelia, amerikkalaisia pannukakkuja ja lox & bagel -annoksia. Sarabeth’sin tunnelma on kodikas ja viehättävä, ja ravintola on tunnettu erityisesti herkullisista leivonnaisistaan. Brunssilla on myös tarjolla laaja valikoima erilaisia tuorepuristettuja mehuja ja cocktaileja, joten se on täydellinen paikka rentoutua viikonlopun aikana.

Toinen suosittu brunssipaikka New Yorkissa on Bubby’s, joka sijaitsee Tribecassa. Bubby’s on tunnettu rennosta ilmapiiristään ja herkullisista comfort food -annoksistaan. Ravintolan brunssivalikoimaan kuuluu muun muassa paahdettuja kananmunia, pekonia ja paistettuja perunoita sekä herkullisia banaanipannukakkuja. Bubby’sin ruoka valmistetaan paikallisista ja sesongin raaka-aineista, joten ravintolan menu vaihtelee sesongin mukaan. Brunssin yhteydessä kannattaa ehdottomasti maistaa myös Bubby’sin kuuluisaa omenapiirakkaa, joka on yksi kaupungin parhaista.

Jos kaipaat brunssille hieman eksoottisempia makuja, kannattaa suunnata Brooklynin Williamsburgiin ja vierailla Lighthouse-ravintolassa. Lighthouse on tunnettu modernista ja trendikkäästä ilmapiiristään sekä herkullisista välimerellisistä brunssiruuistaan. Ravintolan brunssivalikoimaan kuuluu muun muassa paahdettuja vihanneksia, hummusta, itse tehtyä fetajuustoa ja tahinia sekä herkullisia leipiä. Lighthouse on suosittu paikka paikallisten hipstereiden keskuudessa, joten se tarjoaa myös loistavan mahdollisuuden tutustua Brooklynin trendikkääseen ruokakulttuuriin.

Erikoiskahviloiden ystäville suosittelemme suuntaamaan Manhattanin Lower East Sidelle ja vierailemaan Clinton Street Baking Company -kahvilassa. Clinton Street Baking Company on tunnettu herkullisista pullistaan, leivistään ja pannukakuistaan, jotka ovat saaneet kehuja ympäri maailmaa. Kahvilassa on myös laaja valikoima erilaisia kahveja ja teetä, joten se on täydellinen paikka nauttia aamiaisesta rauhallisessa ympäristössä. Clinton Street Baking Company on suosittu paikka myös paikallisten keskuudessa, joten kannattaa varautua mahdolliseen jonottamiseen erityisesti viikonloppuisin.

Viimeisenä mutta ei vähäisimpänä suosittelemme vierailemaan Queensin Astoria Brewing Companyssa brunssilla. Astoria Brewing Company on suosittu paikka oluenystävien keskuudessa, mutta ravintolassa tarjoillaan myös herkullisia ja runsaita brunssiruokia. Brunssivalikoimaan kuuluu muun muassa annoksia kuten täytettyjä belgiwaffeleita, paahdettuja kananmunia ja pekonia sekä uuniperunoita. Astoria Brewing Companyssa on myös laaja valikoima erilaisia oluita ja cocktaileja, joten se on täydellinen paikka viettää rentoa sunnuntaita ystävien kanssa.

New Yorkin osavaltio tarjoaa lukemattomia upeita brunssipaikkoja, jotka tarjoavat herkullista ruokaa ja upeita elämyksiä. Riippumatta siitä, etsitkö perinteisiä brunssiruokia, eksoottisia makuja tai trendikkäitä kahviloita, New Yorkilla on varmasti tarjota jotain jokaiseen makuun. Kannattaa rohkeasti kokeilla erilaisia paikkoja ja löytää omat suosikkinsa kaupungin brunssitarjonnasta. Oli valintasi sitten perinteinen amerikkalainen pannukakku tai eksoottiset välimerelliset maut, New Yorkin brunssikulttuuri ei varmasti jätä sinua pettymään.

Artikkelin aiheeseen liittyviä linkkejä

Sarabeth’s – Sarabeth’s on tunnettu herkullisista brunssiannoksistaan ja ikonisesta paikastaan Central Park Southilla Manhattanilla. Paikka tarjoaa laajan valikoiman erilaisia aamiais- ja lounasvaihtoehtoja sekä herkullisia leivonnaisia.

Clinton Street Baking Company – Clinton Street Baking Company sijaitsee Lower East Sidella Manhattanilla ja on tunnettu erityisesti herkullisista pannukakuistaan. Paikka on suosittu brunssipaikka paikallisten keskuudessa.

Bubby’s – Bubby’s on suosittu brunssipaikka Tribecassa Manhattanilla sekä Brooklynissa. Paikka tarjoaa perinteisiä amerikkalaisia ruokia ja rennon ilmapiirin, jossa nauttia ateriasta ystävien ja perheen kesken.


Kommentit

Parhaat brunssit New Yorkin osavaltiossa — Ei kommentteja

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>