EtusivuYleinenplaces-for-a-great-mocktail-in-new-york-state

New York State on varmasti yksi maailman monipuolisimmista ja jännittävimmistä paikoista, kun kyseessä on juoma- ja ravintolakulttuuri. Kaupungin hälinä, valot ja jatkuvasti muuttuva ilmapiiri luovat täydellisen pohjan uusien ja ainutlaatuisten makujen kokeilemiselle. Vaikka New York tunnetaankin erityisesti cocktaileistaan ja baarien valikoimasta, löytyy kaupungista myös lukuisia paikkoja, joissa voi nauttia herkullisista mocktaileista eli alkoholittomista juomista.

Mocktailit ovat nousseet suureen suosioon viime vuosina, ja moni haluaa nauttia herkullisista juomista ilman alkoholin vaikutuksia. Onneksi New York State tarjoaa runsaasti vaihtoehtoja myös niille, jotka haluavat elämyksen ilman prosentteja. Tässä artikkelissa esittelen muutamia paikkoja, joissa kannattaa ehdottomasti piipahtaa, jos on matkalla New Yorkiin ja haluaa maistaa mahtavia mocktaileja.

Monissa kaupungin trendikkäissä ravintoloissa ja baareissa on otettu alkoholittomat vaihtoehdot huomioon, ja näiltä paikoilta voi löytää mocktaileja, jotka ovat yhtä herkullisia kuin alkoholilliset versiot. Yksi suosituimmista mocktail-kohteista New Yorkissa on Gallow Green, joka sijaitsee Manhattanin Rooftop Gardeneilla. Tässä viihtyisässä puutarhassa voi nauttia herkullisia mocktaileja kauniissa ympäristössä katolla, täydellisessä irtautumisessa kaupungin vilinästä.

Myös West Villagessä sijaitseva The Loyal on ehdottomasti mainitsemisen arvoinen paikka mocktailien ystäville. Ravintolan tunnettu pääkokki on kehittänyt herkullisia alkoholittomia juomia, kuten virkistävän inkiväärioluen ja maukkaan vesimelonijuoman. The Loyal on loistava valinta niille, jotka haluavat viettää rentouttavaa iltaa hyvän seuran ja herkullisen juoman parissa.

Toinen suosittu mocktail-paikka on Vesey Streetin Mocktail Bar, joka tarjoaa laajan valikoiman erilaisia alkoholittomia juomia ja cocktaileja. Tässä baarissa on mahdollista kokeilla uusia makuja ja nauttia rentouttavasta tunnelmasta ilman alkoholin vaikutuksia. Baarin ammattitaitoiset baarimikot osaavat suositella juomia eri makumieltymysten mukaan, joten jokainen löytää varmasti jotain omaan makuunsa sopivaa.

Ei pidä myöskään unohtaa Brooklynin monipuolista baarikulttuuria, joka tarjoaa lukuisia vaihtoehtoja niille, jotka ovat kiinnostuneita mocktaileista. Esimerkiksi Williamsburgin The Virgin Olive Market tarjoaa herkullisia ja raikkaita alkoholittomia juomia, jotka on valmistettu paikallisista tuotteista. Baarin rennon ilmapiirin ja ystävällisen palvelun ansiosta vierailu The Virgin Olivessa on taatusti miellyttävä kokemus.

Myös Brooklyniin juuri avattu Faux Bar on ehdottomasti vierailun arvoinen paikka. Tämä chic ja tyylikäs baari tarjoaa laajan valikoiman herkullisia mocktaileja ja muita alkoholittomia juomia. Faux Barin moderni sisustus ja viihtyisä tunnelma luovat täydellisen ympäristön rentoutumiselle ja herkuttelulle ilman alkoholin vaikutuksia.

Lopuksi, jos mielii nauttia mocktaileista upeissa maisemissa ja upean ulkoterassin äärellä, kannattaa suunnata The Roof at Viceroy Central Park -baariin. Tämä ylellinen baari tarjoaa upeita näkymiä Central Parkiin ja Manhattanin kaupunkiin sekä herkullisia mocktaileja, joita on vaikea vastustaa. The Roof on täydellinen paikka rentoutumiselle ja nautiskelulle kaupungin vilinän keskellä.

Kaiken kaikkiaan New York State tarjoaa lukuisia upeita paikkoja, joissa voi nauttia herkullisista ja innovatiivisista mocktaileista. Kaupungin monipuolinen baarikulttuuri ja ravintolatarjonta takaavat sen, että jokainen mocktail-intoilija löytää varmasti itselleen mieluisan paikan. Joten seuraavan kerran kun kaipaat alkoholitonta vaihtoehtoa ja haluat kokeilla jotain uutta, suuntaa johonkin näistä mainioista paikoista ja nauti herkullisista mocktaileista New Yorkin sykkeessä.

Artikkelin aiheeseen liittyviä linkkejä

Parhaat mocktail-baarit NYC:ssä – Täältä löydät listan New Yorkin parhaista paikoista nauttia alkoholittomista juomista ja kokeilla uusia mielenkiintoisia makuja.

Parhaat kahvilat NYC:ssä – New Yorkissa on lukuisia kahviloita, jotka tarjoavat laadukasta kahvia ja tunnelmallisen paikan rentoutua kaupungin vilinästä.

Parhaat ravintolat NYC:ssä – Tutustu New Yorkin parhaimpiin ravintoloihin ja löydä uusia makuelämyksiä kaupungin monipuolisesta ruokatarjonnasta.


Kommentit

places-for-a-great-mocktail-in-new-york-state — Ei kommentteja

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>